Ta mini hladilnik je must-have’ izdelek v svetu lepote!

12. april 2019

Ta mini hladilnik je must-have’ izdelek v svetu lepote!

12. april 2019

OMG ali ‘O moj bog!’ se lahko pridušamo, ko zagledamo novi ‘it’ kultni predmet za vse ljubiteljice nege in ličil. Le kako to, da se nismo sami spomnili te ideje in jo unovčili?

Po bitki je lahko biti general in po toči zvoniti je prepozno: le to si lahko rečemo ob pogledu na mini hladilničke, ki so v trenutku dobili kulten status med beauty blogerkami, a žal je na dobičkonosno poslovno idejo že prišel nekdo drug!

Vse vemo, da je priporočljivo hraniti lepotne in make up izdelke na hladnem in suhem mestu. Do zdaj nam je za te namene največkrat služil kar domači hladilnik, v katerega spravljamo tudi živila. No, ampak se strinjate, da prestižna Chanelova ali La Mer krema res nista videti najbolj elegantno v družbi z odrezano salamo in mastnimi zavitki sira?

https://www.instagram.com/p/Bvu9MQxgoZ4/?utm_source=ig_embed

Zdaj je konec takim zadregam, pred prijateljicami pa se lahko pohvalite: v kopalnici najdite prostor za ta must-have mini beauty hladilnik, ki bo, kar brez skrbi, privabil vse poglede in sprožil val zavisti. Ko ga boste vsak dan odpirale pred lepotnim ritualom, boste tudi same navdušene.

https://www.instagram.com/p/Brp3RuZlP_O/?utm_source=ig_embed

Resnično, le vprašanje časa je bilo, kdaj bo nekdo prišel na to fancy in dobičkonosno zamisel. Kot bi lahko pričakovali, so miniaturni hladilniki postali takojšen hit na družbenih omrežjih in kar naenkrat si ga želijo vse blogerke, sploh lepotne.

Potrebujete še kakšen razlog za nakup? Če želite namig, kaj vanj pospraviti, vam ga damo: vse maske za nego kože, nočne in dnevne kreme, ličila ter serume in druge lepotne izdelke, ki so organski oziroma ne vsebujejo konzervansov.

Tudi lake za nohte lahko pospravite vanj, saj se prav tako dlje obdržijo v hladnem in temnem prostoru. Sploh pa ta hladilnik ne potrebuje dodatnih pohval, saj je sam po sebi srčkan, kot le kaj.

D. S.

Foto: Instagram, The Skinny Confidential, Makeupfridge.com, Bustle

Style. Več novic

New Report

Close