Ta napitek preverjeno topi kilograme!

20. maj 2019

Ta napitek preverjeno topi kilograme!

20. maj 2019

V pomoč pri hujšanju so vam lahko okusni napitki, ki topijo odvečno maščobo in preprečujejo njeno nalaganje. Vključite še malce telovadbe in rezultati bodo hitro opazni!

Ko govorimo o poletju, imamo pred očmi čas zračnih in lahkotnih oblačil, ki odkrivajo veliko gole kože. S tem pa se razkrijejo tudi odvečni kilogrami, ki smo jih prej uspešno skrivale pod puloverji in plašči ter naša mlahava koža in neutrjene mišice – pravzaprav njihova odsotnost.

Zoper mlahavo kožo in h gradnji mišic bo kajpak pomagala samo vsakodnevna telesna dejavnost. Za topljenje odvečnih kilogramov in kot preventiva proti nalaganju maščobnih oblog pa je k sreči na voljo bolj prijetna alternativa.

Ena od njih je na primer uživanje napitkov, ki preprečujejo nalaganje odvečne maščobe na telesu in pozitivno vplivajo na celotno zdravje ter so obenem še okusni. Taka je limonada, zelo enostaven napitek, a tudi zares učinkovit pri izgubi kilogramov.

Povsem preprosto jo je pripraviti. Pazite samo na kakovost in poreklo limon, priporoča se uporabo limon iz organske pridelave. Samo izcedite sok limon in ga zmešajte z vodo. Ne sladkajte napitka. Sprva se vam bo zdel okus kisel, a kmalu se mu boste privadile. Če želite eksperimentirati, dodajte v napitek še kumare in limeto. S tem povečate učinkovitost shujševalnega napitka, pa še bolj okusen bo.

Drugi del enačbe je seveda telovadba. Začnite počasi, da spravite telo v gibanje, ki ga dolgo ni bilo vajeno. Sčasoma povečajte intenzivnost vadbe, rezultati se bodo še kako poznali! Izkoristite dolge in toplejše dneve za redno hojo. Vsaka oblika telesne dejavnosti bo dobrodošla za oblikovanje postave, ki jo boste v času poletja raje pokazale, kot maščobne obloge.

D. S.

Foto: Instagram, Unsplash, YouTube, Skinny Miss

Style. Več novic

New Report

Close