Ta nova ‘it’ torba v več verzijah že osvaja družbena omrežja!

21. februar 2019

Ta nova ‘it’ torba v več verzijah že osvaja družbena omrežja!

21. februar 2019

Nova Chloé torba je bliskovito postala prepoznavna zaradi velikega logotipa v obliki črke C. Predpono ‘it’ pa bo modni znamki zagotovilo sodelovanje s trendseterkami!

Modna hiša Chloé nas je že razvadila do te mere, da kar nekako avtomatično pričakujemo od nje največje hite, sploh, ko je govora o modnih dodatkih, ki jih ustvarja ta znamka.

Že več kot desetletje Chloé niza eno prodajno uspešnico za drugo in torbe s tem podpisom imajo v lasti vse resnične ljubiteljice trendov in mode. Francoski šik so utelesile že torbice Faye, Tess in Nile, to so bestsellerji, ki jih v preteklosti niste mogle spregledati, saj so bile množično zabeležene na Instagram fotografijah.

Modna hiša Chloé je v novo leto zakorakala z nadvse obetavnim novim modelom, da bo tudi ta dobila oznako ali predpono ‘it’, pa bo modni znamki zagotovilo sodelovanje s trendseterkami, ki jim lahko sledimo, če vtipkamo ključnik #chloeGIRLS in ki že ponosno nosijo novo Chloé C torbo!

Nova Chloé torba je bliskovito postala prepoznavna zaradi velikega logotipa v obliki črke C, ki ima funkcijo zaponke. Torbo je v zadnji Chloé kolekciji predstavila oblikovalka Natacha Ramsay-Levi, njen kreativni tim se je potrudil oblikovati nov model, za katerim bodo vzdihovale ljubiteljice dizajnerskih modnih dodatkov.

Razlogi so naslednji: je klasična, nepoudarjeno elegantna, po svoje brezčasna in tako idealna tudi za zbirateljice. Chloé C torba na preklop prihaja na trg v več variantah, od gladkega usnja v nevtralnih barvah do ‘kroko’ vzorca in celo z ‘ombre’ učinkom.

Chloé C torba je primerna za vsak dan, vanjo lahko spravite vse, kar potrebujete, saj je praktična zaradi dveh ročajev, kratkega in dolgega, to omogoča dva načina nošenja.

Torbo že lahko kupite v izbranih butikih ali jo naročite v spletnih prodajalnih luksuznih znamk, kot sta Net-a-Porter in Matches Fashion.

D. S.

Foto: Instagram,

Style. Več novic

New Report

Close