Ta pikčasta Zarina bluza je v hipu osvojila Instagram!

01. april 2019

Ta pikčasta Zarina bluza je v hipu osvojila Instagram!

01. april 2019

Zara je z bluzo iz organze s pikčastim vzorcem, razkošnimi rokavi in pentljo okoli vratu zadela v polno! Lahkotnost materiala kar kliče k nošenju v toplih pomladnih dneh.

Vsaka sezona prinese nove modne trende in nove ‘it kose’, ki potem dobijo svoje častno mesto v naših omarah. Od večne klasike do enostavnosti ter elegance in kajpada osnovnih kosov oblačil. Vse našteto je popoln začetek za grajenje nove pomladne podobe.

Med favoriti za pomlad 2019 se je znašla tudi Zarina prelepa bluza iz organze s polka-dot oziroma pikčastim vzorcem. To šik in šarmantno bluzo že nosijo številne oboževalke mode oziroma fashioniste, ki so svojo ‘polka-dot’ bluzico že oblekle in se z njo slikale za družbeno omrežje Instagram.

Zara je s svojo bluzo iz organze s pikčastim vzorcem resnično zadela v polno! Lahkotnost materiala kar kliče k nošenju v toplih pomladnih in poletnih dneh. Veseli vzorec pa je večna klasika, ki jo obožujemo ženske. Vse našteto v kombinaciji s kremno pastelno osnovno barvo, po kateri so posejane pike, je razlog, da je Zarina bluza postala instanten modni hit.

Uspešna ‘high street’ znamka Zara je bluzo obogatila s številnimi ženstvenimi dodatki, kot so razkošni rokavi in pentlja okoli vratu. Bluza se zdi idealna za večerne modne kombinacije, vendar jo z lahkoto nosite tudi v službo in na sestanke ter po drugih opravkih.

Kupite jo lahko v Zarinih trgovinah ali v Zarini slovenski spletni trgovini. Cena 39,95 EUR se nam zdi povsem sprejemljiva za tako lep (in obenem večen) modni kos!

D. S.

Foto: Zara, Instagram, Glamour UK

Style. Več novic

New Report

Close