Ta Slovenca tudi v njeni nosečnosti prakticirata odprto zvezo

19. maj 2021

Ta Slovenca tudi v njeni nosečnosti prakticirata odprto zvezo

19. maj 2021

Youtuberka Tjaša Cvetkovič je odkrito spregovorila o svoji odprti zvezi s fantom Janom, s katerim sta v razmerju že šest let.

“Logično je bilo, ker se imava tako rada. Če med nama ne bi bilo toliko močne ljubezni, jaz ne bi imela poguma raziskovati in biti radovedna, si pustiti stvari. Ker je ta osnova tako močna in zaupanje tako močno, je bilo vse skupaj logično,” je Tjaša v dveh začetnih stavkih razložila odločitev za odprto zvezo, zvezo, ki se marsikomu zdi neobičajna ali celo nepredstavljiva, a ta slovenski par na tovrstno skupnost ponuja povsem nov, predvsem pa iskren pogled. 

Tjaša, ki je trenutno noseča, je povedala, da se ta čas osredotoča predvsem na gnezdenje in čiščenje, a da ima eno osebo, zelo dobrega prijatelja, s katerim se občasno dobiva že nekaj mesecev. Jan pa se izven njunega razmerja občasno dobiva s tremi osebami. Oba sta ste osebe opisala kot zelo dobre prijatelje, ki jih bosta predstavila tudi sinu. Med drugim sta namreč povedala, da bosta z odprto zvezo nadaljevala tudi po rojstvu sina, ki mu bosta, ko bo dovolj star, njun odnos tudi razložila. Tjaša je še odkrito priznala, da ji ni vedno lahko, ko gre Jan na zmenek, a da stvari rešujeta s komunikacijo. Poleg tega pa je povedala, da se je v eno izmed teh oseb že zaljubila in kako je to blagodejno vplivalo tudi na njun odnos z Janom. 

Kako zgleda odprta zveza, kako sta se zanjo odločila in kašne minuse ter pluse prinaša v njun odnos, pa si poglejte v videu.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close