Taki plašči bodo v trendu to jesen!

25. september 2019

Taki plašči bodo v trendu to jesen!

25. september 2019

V jesenski kolekciji prehodna vrhnja oblačila zasedajo posebno mesto, še posebej priljubljen trenčkot, kakor tudi klasični jesenski plašč.

In ker običajno kombiniramo jesenski plašč k več stajlingom, je dobro izbrati takšnega, ki pristaja večini oblačil. Pri nakupu bodite pozorni na pravilno izbran kroj, kakovosten material, bodite pozorni na izdelavo, izbirajte med barvami, ki se bodo skladale z vašim stilom in osebnostjo, hkrati pa naj bo jesenski plašč tudi večnamensko uporaben.

Letošnje jesenske barve so izrazite

Videti je veliko rdeče, rumene, petrolej zelene, modre, vedno aktualne jesenske kamelje barve, še vedno je prisotnih nekaj rožnatih odtenkov, ki se nagibajo k svetlo roza barvi. Nikoli pa ne pozabite na osnovne barve, ki jih je ne glede na sezonske modne zapovedi, vedno dobro imeti v svoji garderobi. To so črna, bela, kamelja in rdeča barva. Ko boste imele v svoji garderobni omari te osnovne barve prehodnega jesenskega plašča, se ne boste več srečale z vprašanjem, kateri plašč obleči k izbranim oblačilom.

Ne pozabite na klasiko

Na prvem mestu je vedno nekoliko klasičen, a v vsakem trenutku uporaben črni jesenski plašč, ki po svoji barvi in čistih linijah spominja na malo črno obleko. Verjemite, s takšnim plaščem boste očarali v neštetih različicah. Sledita mu beli in kamelji jesenski plašč, ki delujeta nadvse elegantno in damsko. Vedno pa je dobrodošel tudi nekoliko živahnejši plašč v barvah močne rdeče ali rožnate barve, s katerim boste izstopali v povprečni množici. Plašč v rdečih ali rožnatih barvnih odtenkih bo dvignil vaše razpoloženje, vašo samozavest, pa še opaženi boste.

Moška energija

Široki kroji, čiste linije, barvitost, predimenzionirana oblika in nekoliko daljše dolžine so osnovne lastnosti jesenskega plašča 2019. Kroj spominja na dolge moške plašče, segajoče vse tja do polovice meč ali celo do gležnjev. Je ravnih linij, s podloženimi rameni in ovratnikom pa deluje celo malo strog. Prednost tega plašča so izredno udobje in neskončne možnosti kombiniranja. V kombinaciji s športnimi nizkimi čevlji ali pa gležnjarji je primeren tako za dnevne kot večerne stajlinge, idealen za kavo s prijateljico ali jutranji sprehod po parku.

Pogosto imajo modernejše različice over-size plašča našite velike zunanje žepe, paščke z zaponkami na rokavih in druge dodatke, ki ga delajo mogočnega. Zato priporočamo kombinacijo s minimalističnimi čevlji umirjenih barv in dizajnov znamke ara, ki poleg udobja zagotavlja odlične modele, ki bodo vas gotovo navdušili. V kolikor boste zvesto sledili aktualnim zapovedim modnih oblikovalcev in to jesen izbrali over-size plašč, mu lahko dodate pas, ki bo definiral vaše telesne linije.

Foto: promo, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close