Tako bi izgledal Liam Hemsworth kot “The Witcher”

27. februar 2023

Tako bi izgledal Liam Hemsworth kot “The Witcher”

27. februar 2023
Foto: Profimedia

Časi Henryja Cavilla kot The Witcherja se bližajo koncu, oboževalci pa so že ugotovili, kako bo Liam izgledal v tej vlogi.

Priljubljeni igralec Henry Cavill je lani razkril, da bo odstopil od svoje glavne vloge v Netflixovi seriji “The Witcher”. Namesto njega bo Geralta iz Rivije od četrte sezone dalje igral Liam Hemsworth.

Šušlja se celo, da je Cavill poleg tega izgubil še vlogo Supermana, v kateri ga bo zamenjal Liamov brat, Chris Hemsworth. Ja, to je bilo čudno leto za oboževalce Henryja Cavilla, ki so si ga zelo želeli videti v novem Supermanovem filmu.

A to ni čisti konec za Cavillovega Geralta – še vedno ga lahko gledamo v tretji sezoni serije, ki bo premiero doživela poleti. Vendar pa čakanje ni preprečilo oboževalcem, da bi si predstavljali, kako bo izgledala Hemsworthova različica lika. Pri tem jim je pomagala umetna inteligenca, ki je nekemu oboževalcu pomagala ustvariti video posnetek, v katerem Hemsworth izgleda kot Geralt iz Rivije v četrti sezoni uspešnice.

V videu je uporabljena kontroverzna tehnologija deepfake, ki je Henryja Cavilla nadomestila s povsem verjetnim likom Liama ​​Hemswortha.

Deepafake uporablja zmožnosti umetne inteligence za neverjetno prepričljivo zamenjavo ene osebe z drugo. Na TikToku je že nekaj časa mogoče videti deepfake primere Toma Cruisa, rezultati pa so res fascinantni. Pravzaprav so tako prepričljivi, da se mnogi bojijo zlorabe. Pred kratkim je tudi Keanu Reeves izjavil, da je tehnologija deepfake strašljiva in da bo za ljudi izziv, da se soočijo s to vrsto tehnologije.

Foto: Youtube

Kdaj Henry Cavill zapušča The Witcher?

Henry Cavill bo serijo zapustil po tretji sezoni. Snemali so jo namreč med marcem in septembrom 2022 in v tem času ni nič kazalo, da bo zvezdnik po koncu serijo zapustil. Toda decembra 2022 je bilo potrjeno, da ga bo zamenjal Liam Hemsworth. Premiera 3. sezone je na Netflixu predvidena to poletje, kar pomeni, da lahko občinstvo, ki obožuje Cavillov ikonični prikaz Geralta, uživa v njegovi upodobitvi v zadnjem nizu epizod pred njegovim odhodom. Tudi epizode bodo nepozabne, saj je voditeljica oddaje Lauren Schmidt Hissrich v intervjuju potrdila, da ga čaka “junaško slovo”.

Zagotovo bo to konec ere, mnogi oboževalci niso navdušeni nad to spremembo, a Liamu Hemsworthu želimo vse najboljše pri prevzemu glavne vloge v četrti sezoni, ki bo verjetno na sporedu šele leta 2024. Hemsworth bo igral Geralta tudi v peti sezoni, ki bo, kot kaže, zadnja.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close