Kaja Flisar / 08. september 2022

Tako bomo to jesen nosile oversized suknjič

Če v svoji garderobi še nimate oversized suknjiča, je skrajni čas, da si ga priskrbite! Je eden tistih kosov, po katerih boste nenehno posegale in bo postal pravi junak vaše jesenske garderobe, pa tudi tiste za prehodno obdobje.

Oversized suknjič v nevtralnih odtenkih, ki je videti kot iz moške omare, bo v hladnejših jesenskih dneh prevzel vlogo jakne, zato ga bomo nonšalantno oblekle čez puli, pozimi pa bo predstavljal eno od plasti pod plaščem.

Gre za klasičen kos, s katerim ne boste nikoli zgrešili in boste vedno videti šik, tudi če ga kombinirate z navadno majico, kavbojkami in supergami.

Instagram @filippahagg

Monokromatski videz

Eden od načinov, kako ga lahko kombinirate, je monokromatski videz, kar pomeni, da ga kombinirate z ujemajočimi se hlačami (ali tistimi v isti barvi) in majico ali topom enakega ali podobnega odtenka. S tem boste ustvarili izredno prefinjen in trendovski videz.

Instagram @larabegic

Igra proporcev

Poigrate se lahko tudi s proporci in pod suknjič oblečete oprijeto mini obleko ali pa široke kavbojke za totalen oversized videz. Če vam niso všeč široke hlače (ki bodo sicer eden izmed glavnih trendov jeseni), ne skrbite. Oversized suknjič pristaja tudi k skinny jeansu ali crop topu, ki razkriva malo gole kože.

Instagram @xeniaadonts

Foto: Profimedia

Ena največjih ljubiteljic prevelikih suknjičev je Hailey Bieber, ki vam lahko služi kot odličen modni navdih.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

V trgovinah, kot so Zara, Mango, H&M, Arket, COS, & Other Stories in Massimo Dutti, že lahko najdete fantastične modele po dostopnih cenah v črnih, sivih, bež, rjavih ali olivnih odtenkih, ki jim boste zlahka vpeljali v svojo obstoječo garderobo.

V spodnji galeriji vam ponujamo nekaj navdiha.

Modni navdih

Ne veste, kaj obuti k črtastemu puloverju in kavbojkam? To jesen boste najbolj v trendu s temi supergami!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close