Tako Heidi Klum pleše v novem spotu raperja Snoop Dogga

08. marec 2022

Tako Heidi Klum pleše v novem spotu raperja Snoop Dogga

08. marec 2022
Foto: Profimedia

Heidi Klum se je znova podala v glasbene vode. Tokrat je združila moči z raperjem Snoop Doggom v pesmi Chai Tea With Heidi.

48-letno supermanekenko je spet zamikal svet glasbe. Skupaj s Snoop Doggom in DJ duom WeddingCake so izdali pesem Chai Tea with Heidi. V črno-belem videospotu, ki je bil posnet v Los Angelesu, Heidi pleše v različnih bleščečih oblekah, se valja po plaži in koketira s kamero.

Klumova je o sodelovanju prvič spregovorila januarja za Daily Mail. Razkrila je, da jo je za pesem navdihnil nekdo, ki ji je svetoval, naj sama zapoje uvodno špico za resničnostni šov Nemški Top Model, ki ga vodi že več kot deset let. “Ni me treba dvakrat prositi, da nekaj zapojem na odru,” se je pošalila in dodala, da je takoj izkoristila priložnost in kontaktirala Snoop Dogga.

“Sem velika oboževalka Snoop Dogga. Poznam ga že nekaj let, saj ga redno srečujem na ulicah Los Angelesa,” je povedala. Raper, o katerem smo pisali, da naj bi izdal lastno linijo hrenovk, se je strinjal s sodelovanjem in jo povabil v svoj studio, kjer so posneli tudi videospot. Glasba ima očitno še vedno prednost pred gostinstvom.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close