Tako izgleda najbolj luksuzno počitniško letovišče na svetu!

23. januar 2023

Tako izgleda najbolj luksuzno počitniško letovišče na svetu!

23. januar 2023
Foto: Atlantis The Royal

Atlantis The Royal je najbolj spektakularen hotel, ki se bo odprl v letošnjem letu. 

Nahaja se v Dubaju, ki je ena največjih svetovnih prestolnic zabave in luksuznega življenjskega sloga. V Dubaju turizem in gospodarstvo nezadržno rasteta, milijoni turistov pa se vsako leto navdušeno zgrinjajo v največje mesto v Združenih arabskih emiratih. Luksuzni hoteli kar tekmujejo, kdo bo ponudil več in bolj ekstravagantno. 

Atlantis The Royal je po mnenju njegovih lastnikov najbolj luksuzno letovišče na svetu, njegova otvoritev pa je predvidena za 10. februar. Sobe in apartmaje je že mogoče rezervirati, cene pa se gibljejo od okoli tisoč evrov na noč za dvoposteljno sobo do sedem tisoč evrov na noč za bolj prostorne apartmaje z lastnim bazenom. 

Foto: Atlantis The Royal
Foto: Atlantis The Royal

Resort se sicer razteza v 43 nadstopjih, ima 333 apartmajev, 693 hotelskih sob, 90 bazenov, med katerimi je tudi čudovit “neskončni” bazen, ki se nahaja v 22. nadstopju, približno 90 metrov nad tlemi.

Resort ima tudi ogromen notranji akvarij z več kot dva tisoč pisanimi meduzami in tri dodatne velike akvarije. 

Foto: Atlantis The Royal

Naziv najbolj prestižnega in luksuznega hotela bo prevzel od svojega predhodnika Atlantis The Palm, ki je ob odprtju pred petnajstimi leti prejel ogromno pozitivnih odzivov. Njegova modernejša različica naj bi gostom ponudila veliko višjo raven luksuza in neverjetno izkušnjo. 

Dih jemajoča je tudi struktura hotela, brez dvoma pa bodo navdušile tudi restavracije in bari. Hotel ima kar pet restavracij, v katerih bodo delali nekateri najbolj znani kuharski mojstri sveta, ter še več luksuznih barov.

Foto: Atlantis The Royal

V soboto je tam na ekskluzivnem dogodku pred uradnim odprtjem nastopila tudi Beyoncé, njeni gostje pa so bili le povabljeni izbranci, med katerimi so bili tudi njen mož Jay-Z, Kendall Jenner in Rebel Wilson.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close