Tako je bila videti sanjska poroka Brooklyna Beckhama in Nicole Peltz

11. april 2022

Tako je bila videti sanjska poroka Brooklyna Beckhama in Nicole Peltz

11. april 2022
Foto: Instagram

Pa je uradno: Nicola Peltz in Brooklyn Beckham sta poročena. Njuna poroka je bila kot iz pravljice, nekateri so jo že poimenovali poroka 21. stoletja. Bi se strinjali?

Po dveh letih zveze sta Brooklyn Beckham – sin popzvezde in modne oblikovalke Victorie ter legendarnega nogometaša Davida Beckhama – in Nicola Peltz – hčerka milijarderja Nelsona Peltza – skočila v zakonski jarem.

Poroka je bila takšna, kot so napovedovali, da bo: razkošna, polna zvezdniških gostov (od Venus in Serene Williams do Eve Longoria in Gordona Ramsayja) in dih jemajočih kreacij. Najbolj je seveda blestela nevesta, ki je nosila obleko znamke Valentino.

Ekskluzivne fotografije mladoporočencev ima revija Vogue, na svojem Instagramu pa jih je delila tudi Nicola:

Slavje se je odvijalo na posestvu družine Peltz v Palm Beachu, nevesto je do oltarja pospremil njen oče Nelson, ob Brooklynu pa sta kot priči stala brata Romeo in Cruz.

Posestvo družine Peltz v Palm Beachu, kjer sta dahnila usodni da. (Foto: Profimedia)

Kar se tiče poročnih daril, sta se mladoporočenca odločila za sodelovanje s humanitarno agencijo Care in povabila svoje goste, naj prispevajo za pomoč pri zagotavljanju pomoči ženskam in dekletom, družinam in starejšim, prizadetim zaradi vojne v Ukrajini.

Jutro po poroki sta na brunch s svati prispela v slogu. (Foto: Profimedia)
Sveža mladoporočenca dan po poroki. (Foto: Profimedia)

In še zanimivost: zakonca sta ob poroki prevzela priimek drug drugega in se zdaj tako pišeta Peltz Beckham. Oba sta spremembo že uvedla na svojih Instagram profilih.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close