Še tretja poroka za Kourtney in Travisa: gotski pridih v Italiji

23. maj 2022

Še tretja poroka za Kourtney in Travisa: gotski pridih v Italiji

23. maj 2022
Foto: Profimedia

Pretekli vikend sta si Kourtney Kardashian in Travis Barker še tretjič dahnila usodni da. Tokrat v Portofinu v Italiji.

Po tem, ko sta se prvič (sicer neuradno in menda le za šalo) poročila v začetku aprila v Las Vegasu, sta se Kourtney Kardashian in Travis Barker pretekli teden na matičnem uradu v Santa Barbari poročila še uradno.

A s tem poročnega slavja še ni bilo konec. Pretekli vikend je bila namreč na sporedu še tretja poroka, največja od vseh.

Foto: Profimedia

Na slavje sta povabila širšo družino in prijatelje, vsi skupaj pa so se zbrali v Portofinu v Italiji, kjer se je poroka odvijala v gostkem vzdušju.

Foto: Profimedia

Slovesnosti so se udeležile Kourtneyjina mama Kris Jenner in njene sestre Kim, Khloé, Kendall in Kylie. Navzoči so bili tudi njeni otroci: 12-letni sin Mason, tri leta mlajša Penelope in sedemletni Reign. Njihov oče Scott Disick vabila na poroko menda ni prejel. Prisoten je bil tudi Barkerjev podmladek, sin Landon, hči Alabama in pastorka Atiana De La Hoya.

Foto: Profimedia

Za videz ceremonije je poskrbela legendarna modna hiša Dolce & Gabbana, ki naj bi tudi sponzorirala celoten dogodek. Zato so tudi vsi povabljenci nosili oblačila te znamke.

Foto: Profimedia

Nevesta nosila vlečko s podobo Device Marije

Kourtney si je za tretjo poroko izbrala kratko oblekico po navdihu spodnjega perila, z dolgo vlečko, na kateri je bila izvezena podoba Device Marije. Travis pa se je odločil za klasično črnino.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Usodni da sta tretjič dahnila na romantičnem gradu Brown (Castello Brown) z razgledom na italijansko riviero, kjer so zaradi dogodka in ohranjanja zasebnosti zaprli turistične poti.

Foto: Profimedia

Poroke so se udeležili tudi številni zvezdniki, med njimi Machine Gun Kelly in Megan Fox, ter Travisov kolega iz banda Blink-182, Mark Hoppus, po poročanju nekaterih medijev pa menda celo Beyoncé.

Za Kourtney je to prvi zakon, Travis pa je bil pred tem poročen že s Shanno Moakler (med letoma 2004 in 2008) ter Melisso Kennedy (med letoma 2001 in 2002).

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close