Tako je Melania Trump pastorko Ivanko postavila na trdna tla!

17. junij 2020

Tako je Melania Trump pastorko Ivanko postavila na trdna tla!

17. junij 2020

Čeprav je bilo, kot razkriva najnovejša knjiga o Melanii Trump, obdobje prilagajanja, ko je postala prva dama združenih držav Amerike, neverjetno naporno in težko, ni niti za trenutek dovolila, da bi ji Ivanka prekrižala pot.

Vsi se spominjamo, da je bila Ivanka v predsedniški kampanji ves čas ob očetu, kar pa Melanii ni bilo niti najmanj všeč, še posebej ne pastorkina želja po moči in vplivu, je zapisano v novi biografiji prve ameriške dame, ki jo je napisala Pulitzerjeva nagrajenka, novinarka Washington Posta, Mary Jordan.

Po besedah avtorice, ki je za knjigo opravila več kot 100 intervjujev, je Trumpova zmaga na predsedniških volitvah presenetila vse, vključno Trumpa samega, ki je že načrtoval odhod na škotsko golfišče, da mu ne bi bilo treba gledati zmagoslavja Hillary Clinton.

Ko so prišli uradni rezultati, sta morala z Melanio hitro spremeniti načrte in se prilagoditi novim vlogam. Melania se je odločila, da bo s sinom Barronom ostala v newyorškem Trump Towerju, kjer naj bi spremenila podrobnosti svojega predporočnega dogovora s Trumpom.

Medtem ko je bila Melania v New Yorku, je bila Donaldova najljubša hči Ivanka imenovana za predsedniško svetovalko. V tem obdobju naj bi bila javna sredstva, namenjena zaposlenim v pisarni prve dame, prerazporejena k Ivanki, ta naj bi na očeta pritiskala, da se pisarna prve dame preimenuje v pisarno prve družine.

Po navedbah virov blizu družini in po besedah Mary Jordan, Melania česa takega ne bi nikoli dovolila, še več, odločila se je, da bo predsednikovi hčeri postavila strogo mejo, saj se je slednja v Beli hiši preveč sprostila.

»Ivanka se je začela obnašati tako, kot bi bila Bela hiša njena, kar pa Melanii ni bilo niti najmanj všeč. Ko sta se z Barronom končno vselila, je naredila konec vsem Ivankinim željam,«

je zapisala Mary Jordan in dodala, da ima na Donalda največji vpliv prav prva dama.

»Melania se drži ob strani, vendar je neverjetno vplivna. Ni ena izmed tistih, ki ukazuje, koga naj zaposli in koga odpusti, vendar je jasno, da je predsedniku dala vedeti, kakšno je njeno razmišljanje, kar pa ima pri Donaldu veliko težo.«

Foto: Profimedia, Getty, AP

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close