Tako se boste zjutraj uredili zgolj v desetih minutah!

02. maj 2023

Tako se boste zjutraj uredili zgolj v desetih minutah!

02. maj 2023
Foto: Instagram @sarahrohde_

Se vam pogosto zgodi, da zjutraj vstanete zadnji trenutek in ste vedno pozni?

Ali pa vedno na pol urejeni hitite iz hiše, ker preprosto niste imeli časa, da bi se uredili? Imamo pet nasvetov, kako se urediti v zgolj desetih minutah:

1. Zgladite svoj obraz

Verjetno ne želite stopiti skozi vrata z odtisom blazine na svojem obrazu, pa tudi vaš obraz je verjetno ves zabuhel. Najboljša rešitev je led. Ena od možnosti je, da posodo napolnite z ledenimi kockami in vodo ter obraz potopite vanjo. Glavo držite pod vodo čim dlje, nato pa obraz nežno potapkajte z brisačo za obraz. Druga možnost je tudi ledeni valjček, ki ga imate lahko vedno pripravljenega v zmrzovalniku ali hladilniku. 

Foto: Instagram @kunye.co

2. Pozabite na prho

Čeprav vas verjetno miha kratka prha ali pa potreba po tem, da si umijete lase, morate na to pozabiti. V roku desetih minutah se vam ne bo uspelo stuširati in urediti, zato raje zmočite krtačo in si z njo počešite lase, nato pa jih lahko posušite in uredite. Vse skupaj vam bo vzelo le minuto časa.

3. Jutranja rutina kože naj bo krajša za približno deset korakov

Pozabite na umirjeno jutranjo rutino, saj zanjo nimate časa. Umijte si obraz, si pod oči nastavite gel blazinice ter jih po minuti odstranite, nato si namažite obraz z vlažilno kremo, ne pozabite na ščetkanje zob in če imate res odvečno minuto časa, si trepalnice namažite z maskaro. 

Foto: Pexels

4. Outfit naj bo preprost

Če si prejšnji večer niste pripravili outfita za naslednji dan, potem pozabite na kreativne kombinacije. Iz omare vzemite nekaj temno modrega ali črnega in pozabite na pete, saj vas bodo te pri hitenju le omejevale. Superge, mokasinke ali balerinke, če imate sestanek, pograbite še suknjič. 

5. Kaj pa kava?

Tudi zanjo ni časa, prav tako pa vas bo jutranji zadah po kavi izdal, da ste hiteli. Raje si privoščite kozarec vode.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close