Tako se oblačijo nesamozavestne ženske!

30. oktober 2019

Tako se oblačijo nesamozavestne ženske!

30. oktober 2019

Kako lahko prepoznate nesamozavestno žensko s pomočjo oblačil?

Nobena ženska noče iskreno priznati svoje negotovosti. Toda vse ženske, brez izjeme, so v svojem življenju imele trenutke, ko so se počutile negotove.

Lahko, da so bile nezadovoljne s svojim make-upom ali pa so jih motila oblačila, ko so jih nosile. Razlogov je veliko in prav tisto, kar nosite, je lahko pokazatelj, da dvomite vase.

Poglejmo si, kakšna je njihova garderoba:

Barva oblačil

Nesamozavestna ženska se nagiba k prikrivanju in noče izstopati iz množice. Zato bo nosila temne in sive barve, medtem ko barv v njeni garderobi ne boste našli.

Prevelika oblačila

Nesamozavestna ženska podcenjuje videz svojega telesa. Brez razloga misli, da je predebela, zato svoje telo skriva v vrečastih in prevelikih oblačilih.

https://www.instagram.com/p/B3ymfoOAw-P/

Mamin slog

Nesamozavestna ženska bo leta in leta iskala svoj slog, na koncu pa se bo oblačila kot njena mama. To mogoče niti ni slabo, saj se moda vedno znova vrača, vendar bi morale občasno v svojo garderobo uvrstiti tudi kakšen moden kos.

Kombinacije v njeni garderobi ne obstajajo

Ali se oblači preveč vpadljivo ali pa preveč preprosto – za nesamozavestne ženske zlata sredina ne obstaja. Ali je preveč našminkana, ali pa se sploh ne liči. V obeh primerih je to dokaz nesamozavestne ženske.

https://www.instagram.com/p/B4N241EFuMj/

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close