Tako sta Taylor Swift in Travis ukradla vso pozornost na Coachelli

17. april 2024

Tako sta Taylor Swift in Travis ukradla vso pozornost na Coachelli

17. april 2024
Foto: Instagram @swiftie_for_ever_ttpd

Tako sta Taylor Swift in Travis ukradla vso pozornost na Coachelli

17. april 2024
Foto: Instagram @mikekphotos

Pred dnevi se je končal prvi del festivala Coachella, ki je eden najbolj priljubljenih glasbenih festivalov na svetu. Čeprav ji v zadnjih letih ta nekoliko pada, pa sta za vročico letos poskrbela Taylor Swift in Travis Kelce.

Na prvem delu letošnjega festivala v Kaliforniji na in pod odrom ni bilo velikih presenečenj ali zapletov, sta pa dvignila veliko prahu in tabloide (na)polnila s svojim početjem pevka Taylor Swfit in njen fant Travis Kelce. Nič nenavadnega, bizarnega in škandaloznega nista počela, ampak ravno nasprotno.

View this post on Instagram

A post shared by Sally(Taylor's version♡) (@swiftieshink)

Vedla sta se namreč povsem ne zvezdniško, si pred vsemi izkazovala ljubezen s številnimi poljubi in objemi ter uživala ob srkanju pijače ter poslušanju glasbe. Ob enem trenutku je Travis Taylor dvignil visoko nad množico, da si je lahko bolje ogledala prizorišče ter skupaj s prijatelji poplesavala na remix njene pesmi Karma, Ice Spice, sicer ene od Taylorjinih prijateljic.

Foto: Profimedia

Taylor in Travis, ki sta skupaj od lanskega poletja, sta dokazala, da sta izredno prezimljen par, se med drugim fotografirala z oboževalci in predvsem uživala v vzdušju tako v zaodrju kot med množico kot vsi ostali udeleženci. Taylor je celo pozirala s kužkom, prav tako nista izstopala z njunimi oblačili.

Taylor je prvi dan festivala nosila črne superge, črno usnjeno jakno s krilom in topom ter zeleno čepico s ščitnikom, Travis pa črtaste hlače in karirasto srajco, ki ju je kombiniral prav tako s čepico s ščitnikom ter rutami okrog vratu.

Foto: Profimedia

Taylor se je na prizorišče festivala vrnila po osmih letih, odkar je na festivalu tudi nastopila. Festival v puščavi Colorado se nadaljuje ta vikend, ko bodo med drugimi nastopili Tyler, The Creator, Lana Del Rey and Doja Cat.

Foto: Instagram @louiearuelas

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close