Kaja Flisar / 21. oktober 2022

Tako Style in Violeta slavita mesec žensk

Oktober je namenjen ženskam. Rožnati mesec daje v ospredje kakovost življenja in spolno zdravje žensk, osvešča o raku na dojkah in poudarja pomen dobrega počutja.

S tem namenom smo v sodelovanju s podjetjem Violeta d. o. o. sestavili nabor izdelkov, ki poskrbijo, da se ženske v svoji koži in svojih oblačilih kar najbolje počutimo – kjerkoli in kadarkoli, skozi ves dan.

 

#Style x VioletaWeCare

Foto: Anže Petkovšek

Poskrbi za udobje tudi v tistih dneh

Ah, ta menstruacija. Slabo počutje, nizka raven energije in boleči krči nam lahko čisto uničijo dan. Tukaj na pomoč priskočijo vložki Air Fit, ki v teh dneh poskrbijo za kar največje udobje in svežino. Ovoj vložkov je narejen iz posebnega materiala, ki ne ustvarja hrupa, poleg tega pa se prilagajajo zahtevnim gibom telesa. Hoja, tek in telovadba takoj postanejo lažje in varnejše!

Všeč nam je tudi to, da vsak paket vsebuje gratis intimne vlažilne robčke za brezhibno intimno nego tudi, ko smo na poti.

Foto: Anže Petkovšek

Najboljši pripomoček proti madežem

Se ti je že kdaj zgodilo, da si si na službenem kosilu popackala belo bluzo ali si na suknjič spravila puder? Brez skrbi, v takšnem primeru ne rabiš steči domov in se preobleči. V torbici potrebuješ samo vlažne robčke Vesh TO GO za takojšnje odstranjevanje madežev zunaj doma.

Preizkusili smo jih tudi v uredništvu in potrdimo lahko, da res delujejo! Z njimi boš z lahkoto odstranila madeže, kot so ličila, pijača in čokolada, vendar ne čakaj, da se madež vpije, ampak jih uporabi takoj, ko se pripeti nezgoda. Robčki imajo dve različni teksturi – gladko za občutljive tkanine in grobo za gosto tkane tkanine, kot so kavbojke, preproge in avtomobilski sedeži. Ja, odlično delujejo tudi v teh primerih!

Pakirani so posebej, zato jih lahko spraviš v še tako majhno torbico ali pa robček pospraviš v žep.

Foto: Anže Petkovšek

Svežina, ki nežno boža tvojo kožo

Ali ni boljšega občutka, kot zjutraj obleči svežo, dišečo majico, ki ves dan nežno boža tvojo kožo in ti nudi udobje? Za to poskrbi posebna serije mehčalcev Violeta, ki bo v tvoj vsakdan vnesla kanček glamurja. Nova formula, izdelana s tehnologijo anti-age, ohranja tvoja oblačila gladka in nežna kot prvi dan.

Nas so mehčalci očarali predvsem z omamnimi vonji! Silk Blossom vsebuje prepoznavne orientalske note, ki v sebi nosijo razkošno vaniljo, karamelo in čare eksotičnega ananasa. Caring Dream te bo zasvojil s svojim bogatim vonjem jasmina, vanilje in sandalovine, kanček svežine pa prinašajo razigrane note marelice in hruške. Pink Sunshine sprva očara z dišečimi sredozemskimi notami ananasa, gardenije in zelenega citrusa, v osrčju parfuma pa so arome kokosa, marelice, vrtnice in mošusa. Omamno dišeče!

Foto: Anže Petkovšek

In kar je najbolje je to, da ta dišeči vonj traja in traja! Formula je namreč obogatena z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo oblačila sveža tudi do 16 tednov po pranju. Mikrokapsule so narejene zahvaljujoč edinstveni tehnologiji, zaradi katere so mehčalci brez formaldehida in varni za uporabo.

Pri Violeti d.o.o se zavedajo pomembnosti varstva okolja, zato so poskrbeli za Zero Waste krog brez odpadkov. Odpadna plastika, ki nastane med proizvodnjo, se namreč ponovno zmelje in uporabi za izdelavo nove embalaže.

Foto: Anže Petkovšek

Prijetne vonjave tudi na stranišču

In ko smo že pri vonjavah … Violeta ima rešitev tudi za tiste neprijetne, ki nastanejo ob opravljanju velike potrebe – za tebe in za tiste, ki pridejo za tabo. Razvili so namreč mini sprej, imenovan Pre Poo, za uporabo pred opravljanjem velike potrebe, ki neprijetnim vonjavam preprečuje, da bi se sploh razvile.

Uporaba je zelo preprosta. Pred uporabo stekleničko pretresi in z njo 2- do 3-krat pošpricaj znotraj WC školjke. Opravi svoje in voilà – edina sled, ki bo ostala za tabo, bo svež vonj po citrusih!

Foto: Anže Petkovšek

Tudi tukaj te ne rabi skrbeti, da bi z njim onesnaževala okolje. V revolucionarnem spreju namreč ni nobenih agresivnih kemikalij, Pre Poo je brez parabenov, formaldehida, etanola in plinov pod tlakom. Izdelek je popolnoma varen za vdihavanje in izpiranje. Ali ni to super?

 

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close