Tako žametni trend nosijo slavni zvezdniki

K. F., 14. januar 2022.
Foto: Profimedia

V velikem slogu se vrača še en trend iz 90-ih let. To je luksuzna tkanina, ki omogoča kombiniranje na 101 način. Že majhen dodatek iz žameta bo vaši opravi v trenutku dodal pridih elegance.

V žametu je nekaj tako razkošnega. Ne glede na to, ali se odločite za popoln žametni komplet ali samo za žametne dodatke, kot so torbica ali čevlji, boste v trenutku videti graciozno. Ta žlahtna tkanina je elegantna, mogočna in nosljiva hkrati. Iz žameta je mogoče izdelati praktično vse – od oblek, suknjičev, torbic in trenirk, pa do naglavnih trakov in celo zaščitnih mask.

Foto: Profimedia

Z žametom lahko v trenutku povzdignete vsak outfit na višji nivo. Morda to pojasnjuje, zakaj se modne navdušenke nikoli ne naveličajo tega trenda. Samo poglejte, kako ga nosijo nekateri slavni zvezdniki.

Kim Kardashian

Glavna članica klana Kardashian je velika ljubiteljica žameta. Najraje se vanj odene od glave do pet, pri tem pa poskrbi da se tkanina tesno oprijema njenih bujnih oblin.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Paris Hilton

Plišaste trenirke znamke Juicy Couture so že v začetku novega tisočletja postale zaščitni znak razvpite dedinje. Naveličala se jih ni vse do danes, ko je njena omara polna raznobarvnih različic. Obleče jih za na potovanja, ko jih kombinira s športnimi copati in kapo s ščitnikom, za obisk trgovin pa trenirki doda bleščeče dodatke in visoke pete.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jared Leto

Kdo pravi, da je žamet rezerviran samo za ženske? Jared Leto dokazuje, da lahko žameten suknjič odlično izpade tudi na moški postavi. Za premiero novega filma o Spider-Manu je oblekel temno modrega, na premieri modne uspešnice Hiša Gucci pa je paradiral v turkiznem kompletu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

O avtorju

K. F.

New Report

Close