Takšne moške imajo ženske najraje!

22. februar 2023

Takšne moške imajo ženske najraje!

22. februar 2023
Foto: Pexels

Če bi bil vaš partner žival, katera žival bi bil?

Na primer, zlati prenašalci so družinski psi, ki so ekstravertirani, zaupljivi, preprosto jih je razveseliti in relativno lahko trenirati. So zelo živahni in igrivi, to pa ohranjajo tudi v svoji odrasli dobi. TikTok pravi, da so to tudi lastnosti, ki naj bi imel popoln partner – tudi če nimajo blond las kot zlati prinašalci. 

Partnerji, ki predstavljajo zlate prinašalce, so včasih malce trapasti, očarljivi in zelo priljubljeni. Z njimi se je enostavno družiti in precej so vodljivi. Običajno so tudi precej športni tipi ljudi, polni energije, včasih imajo te energije še celo preveč in so hiperaktivni, toda na splošno so zelo prikupni, iskreni in zvesti moški. 

@scbdaniels when they make you feel appreciated > #fyp #foryou #boyfriend #goldenretriever #couple #relationship ♬ La Vie En Rose – Emily Watts

Uporabniki TikToka so prepričani, da je to najpopolnejši tip moškega, ki predstavlja zdravo in zanesljivo zvezo. 

@taylahbutterworth

Pro Tip: get your boyfriend a bucket and shovel set for the beach to entertain them

♬ Funny Song – Cavendish Music

Kaj je njegovo nasprotje?

Nasprotje osebnosti zlatega prenašalca je nedvomno osebnost črne mačke. Gre za klasičen primer teorije, da se nasprotja privlačijo – nekdo, ki je živahen, pozitiven in poln energije, medtem ko je njegova druga polovica bolj zagrenjena, cinična in zadržana. 

@smileyjordynrylee I love him tho 😭 #fyp #foryou ♬ original sound – Matt Taylor

Partner, ki ima osebnost zlatega prinašalca je nedvomno tisti, ki predstavlja zvestobo in živahnost in sposobnost, da nas razvedri, tako kot to počnejo tudi zlati prinašalci.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close