Takšni nohti bodo priljubljeni letošnjo pomlad!

02. marec 2022

Takšni nohti bodo priljubljeni letošnjo pomlad!

02. marec 2022
Foto: Unsplash

Novi trendi glede oblik in barv se pojavljajo in spreminjajo kot blisk. Naštevamo pet kreativnih trendov letošnje pomladi, da bodo vaši nohti izgledali čudovito. 

1. Zelena je modni hit

Od smaragdno zelene do olivno zelene, zeleni odtenki so bili modni hit letošnjih modnih revij. Zato ni čudno, da je svetlo zelena postala modni trend tudi v svetu nohtov.

V času zime smo se navduševali nad temnimi odtenki zelene, s pomladjo pa v ospredje prihajajo svetlejši odtenki, predvsem odtenka trave in pastelno zelena. Način, kako zeleno barvo vključite v dizajn, pa je veliko. 

Foto: Unsplash

2. Pisana kromatika

Če ste gledali serijo Evforija, potem že veste, kaj je letošnji hit – nohti v barvi draguljev in kromatske barve. Premislite, katera kombinacija vam najbolj ustreza: rubinasto rdeča, rožnato zlata ali ametistovo vijolična.

In ne skrbite, metalične barve lahko nosite kadarkoli, ne samo na zabavo. 

3. Naj se blešči!

Umetniki poslikave nohtov pričakujejo še en trend: bleščice. Čeprav je božič že daleč za nami, pa se številni še vedno odločajo za bleščice, predvsem v kombinaciji z marmonatimi nohti in zlatimi ali kromatskimi detajli. 

Foto: Unsplash

4. Nohti v obliki mandlja

Čeprav je kvadratna oblika manikure še vedno popularna, pa umetniki napovedujejo, da bo mandljasta oblika nohtov pravi hit te pomladi. Gre za elegantno in brezčasno obliko, ki je primerna tako za nežne motive kot tudi za drzne barve in divji dizajn. 

5. Very Peri je barva letošnjega leta

Pantone je za barvo leta 2022 razglasil barvo, imenovano Very Peri. Gre za kombinacijo periwinkle modre in vijolične. Pastelne barve so več kot očitno še vedno v modi in izbirate lahko med nežno barvo sivke, baby blue do pastelno pink. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close