Talenti v belem: McDreamy in Meredith ponovno skupaj!

16. november 2020

Talenti v belem: McDreamy in Meredith ponovno skupaj!

16. november 2020

Presenetljiv uvod v novo sezono!

Ena najdaljših in ena najbolj priljubljenih serij je nedvomno talenti v belem (Grey’s Anatomy). Premiera 17. sezone je potrdila, da oboževalci še naprej z zanimanjem spremljajo vse zaplete v bolnišnici Grey Memorial Hospital. In teh je bilo res veliko.

Nova sezona se je burno začela zaradi velikega odmeva na družbenih omrežjih. To je zasluga velike ljubezenske zgodbe, ki jo je nakazala predstavitev nove sezone.

McDreamy in Meredith sta spet združena v njenih sanjah, kar pa na koncu pripelje do dramatičnih zapletov.

Kot piše Deadline, je ideja za nove prizore prišla spontano, glede na to, da Patrick Dempsey (Derek Sheperd-McDreamy) in Ellen Pompeo (Meredith Grey) v resnici živita v neposredni bližini in se pogosto srečujeta na sprehodih po plaži.

Tako se je scenaristka Krista Vernoff odločila, da bo zaradi ene najbolj napetih sezon, v kateri je glavna tema trenutni boj proti virusu Covid-19, ponudila eno svetlo točko in razveselila oboževalce, ki smo bili čisto obupani, ko jih je nepričakovano zapustil Derekov lik v 11. sezoni.

Kratek pogled na 17. sezono je bil objavljen v napovedniku na Twitterju. Kdo ve, mogoče pa se boste v času, ko moramo večino časa ostati doma, odločili za maratonski ogled predhodnih 16. sezon.

Foto: Twitter

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close