“Tašča me je v njenih 30-ih privlačila bolj kot punca …”

03. november 2021

“Tašča me je v njenih 30-ih privlačila bolj kot punca …”

03. november 2021
Avtor: Profimedia

“Srečala sva se v trgovini. Želela je, da ji popravim računalnik. Prišla je v spalnico in se slekla.”

Na  forumu Starševski čvek je avtor teme zapisal, da njegova punca živi v garsonjeri s taščo. Očeta ni, punca pa je šla za 14 dni na službeno potovanje v tujino.  Zdaj spita partner in njegova tašča v isti postelji. 

“Tašča ima ogromne prsi in ko se zvečer sleče me zaščemi v jajcih. Včasih me tudi malo potolaži preden grem spat. Včasih je spolni nagon tako velik, da si ga grem na školjko izpraznit. Potem šele lahko zaspim,” je zapisal.

Avtor: Profimedia

“Ali menite, da bo počilo med nama?” je vprašal bralce foruma starševskega čveka.

Med njima zaenkrat še ni počilo, je pa pri bralcu foruma.

Pod Facebook objavo je zapisal komentar, da je imel v najstniških letih punco staro 17 let. Njena mama je imela takrat 35 let, rad je hodil k njej na obiske. “Torej je odgovor na tvoje vprašanje pritrdilen …” je zapisal. 

Mnogi bralci so bili nad zgodbo zgroženi in se nad zapisanim zgražali, spet drugi so se na njegov račun pošteno pošalili. 

Ena izmed uporabnic je zapisala naslednje: 

“Vsi so šli proč in zdaj je nastala prostorska stiska? Punca in njen oče pa spita drugače na balkonu, drevesu ali dimniku?” 

“Če je ne boš ti, jo bom jaz,” je zapisal drugi. “Na dimniku pa spi njegova, da se umakne tašči,” je šaljivo dodal tretji. “A drugače pa skupaj spite punca, njena mama in ti?” je spraševal četrti. 

Njena mama ga je ves čas vzburjala

“Star sem bil 18, punca 16. Ni bila še čisto razvita, ampak sva se imela lepo. Njena samska mati je bila v tridesetih krasna ženska. Vzburila me je bolj, kot moja draga,” je za spletni portal Quora zapisal uporabnik. 

Avtor: Profimedia

Razložil je, da so se velikokrat družili ob bazenu, kjer je tašča razkrivala svoje obline, včasih je bila celo naga. Zavedal se je, da punca nekaj sluti. Velikokrat ga je zadovoljila le, da bi se pomiril. To so bila strateške poteze, ki kmalu niso več delovale. Kmalu za tem sta se s punco razšla. 

Čez nekaj časa je v trgovini srečal njeno mamo. Povedala mu je, da ima težave z računalnikom, včasih ji je pri takšnih stvareh pomagal on.  

“Pomagal sem ji. Med tem, ko sem popravljal računalnik, se je začela slačiti. Zadovoljila me je veliko bolje kot njena hčerka. Kmalu za tem sva imela redne spolne odnose. Veliko me je naučila, neizmerno sem užival. Akt se je ponovil dvajsetkrat, po enem mesecu pa naju je zalotila moja bivša. Po velikem prepiru sva stvari zaključila,” je končal zapis.  

Tudi, če se v večini primerov med taščo in fanti nič ne zgodi, se je izkazalo, da si veliko moških tega želi.  

Mnogi so priznali, da sicer s taščo niso imeli spolnega odnosa, jih je pa vzburjala njihova zrelost, moč ter obline. Saj poznamo izraz – MILF (Mother I would like to fuck – mama, ki je vredna greha). Izraz se je v družbi uveljavil po filmu Ameriška pita. Moški menijo, da si ženske, ki so že rodile, ne želijo nežnosti, temveč le erotiko. Predstavljajo si, da so v postelji prave mojstrice. 

Avtor: Profimedia

Seksolog in klinični psiholog Peter Kanaris je za Vice povedal, da otrok išče seksualno povezavo s staršem nasprotnega spola, zato fantje iščejo povezavo z materami. Kar jih ustavlja je strah pred očetovo kastracijo, zato lahko na MILF fantazijo gledamo kot na premagovanje tesnobe kastracije – češ: “Resnično grem za materino figuro.” 

Nekatere ženske so tudi kot mame izjemno privlačne, saj skrbijo zase, telovadijo in se zdravo prehranjujejo. Všeč jim je, če jih opazijo mlajši moški, saj čutijo, da njihov trud ni zaman. Še so zaželene in to jim laska. 

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close