Te štiri ženske pričeske moškim niso všeč

05. avgust 2020

Te štiri ženske pričeske moškim niso všeč

05. avgust 2020

Želite moške navdušiti s svojo pričesko? Potem te štiri niso za vas.

»O okusih se ne razpravlja« pravi stari latinski pregovor. Posebej pri pričeskah so okusi zelo različni in se med spoloma zelo razlikujejo. Pričeska, ki marsikatero žensko navduši, moškim pogosto sploh ni všeč.

Te štiri pričeske pa so še posebej nepriljubljene pri moških.  

Pričeska št. 1: Stroga figa in čop

V preteklih letih se med ženskami izredne priljubljenosti razveseljujeta strogo počesana figa in čop. Pogosto ju imajo ženske le, da bi si lase »spravile« z obraza. Moški pa figo in čop pogosto povezujejo s strogostjo in zategnjenostjo, praviloma popolno nasprotje od tega kar si želijo pri partnerki. Da ženske včasih enostavno nimajo časa ali volje, da bi si lase uredile drugače, večina moških enostavno ne razume.

Pričeska št. 2: Pixie

Ženske obožujejo kratke lase, ker je njihova nega enostavno in izžarevajo moč ter samozavest. Mnogi moški pa povezavo med besedama »ženska« in »kratki lasje« zelo težko vzpostavijo. Bob bodo mogoče še sprejeli, krajših las pa nikakor ne. Moškim se zdijo ženske z zelo kratkimi lasmi fantovske in nič kaj ženstvene. Mnogo žensk pa kratke pričeske kljub temu nosi s ponosom, saj tudi moškim nihče ne zapove, da si ne bi smeli pobriti glave.

Pričeska št. 3: »Beehive« oz. visoko speti lasje

»Beehive« je ponovno popularizirala sedaj že pokojna pevka Amy Winehouse. Kasneje so ji sledile mnoge zvezdnice, med njimi tudi Adele, Lady Gaga in Kim Kardashian. V 60. letih pa sta s to pričesko navdušili tudi Brigitte Bardot in Audrey Hepburn. Pri moških pričeska izzove le godrnjanje. Preveč je zapletena in staromodna. Skrbi jih pa tudi, da bo ženska s takšno pričesko komplicirana in preveč časa zapravila v kopalnici.

Pričeska št. 4: Bowl cut

Včasih so se tudi ženske tej pričeski nasmihale. A iz ponesrečene »bowl cut« pričeske (zelo kratek paž s frufrujem) je v preteklih letih postala modna uspešnica. Tudi pri tej pričeski moške predvsem moti »kratkost« las in nekoliko preveč moderen izgled. Kdor pa uživa v bolj drznih pričeskah bo vsekakor navdušen.

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close