Tega koraka v večerni beauty rutini nikoli ne smemo preskočiti!

10. januar 2020

Tega koraka v večerni beauty rutini nikoli ne smemo preskočiti!

10. januar 2020

Če sodimo po izdelkih na svojih kozmetičnih policah, moramo priznati, da veliko pozornosti namenimo negi kože. Dejstvo je, da je koža naš največji organ, zato je logično, da si zasluži največjo skrb, še posebej, ko so na kocki majhni rituali pred spanjem.

Nega obraza je zagotovo tista, kateri se nihče od nas ne odpove, drugi deli telesa, ki pa niso tako izpostavljeni kot obraz, pa prav potrebujejo hidratacijo in bogate teksture.

Kot taka so stopala neupravičeno zanemarjena in zagotovo si zaslužijo kraljevski tretma, sploh ker imamo hiter življenjski ritem, ki ga najbolje vidimo po njihovem videzu.

Koža na nogah pozimi, zaradi vetra in mraza, postane suha in če so skrivamo v toplih oblačilih in čevljih še ne pomeni, da ti dejavniki ne bodo vplivali na njihov videz.

Z lahkoto jim vrnete gladkost in prožnost tako, da uporabite negovalne kreme kot ključni korak v večerni beauty rutini, zato si pred spanjem na noge nanesite kreme z bogatimi dišečimi formulami in jim privoščite sproščujočo masažo, kot v pravem spa salonu.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close