TEGA škandala španski kraljici Letizii ne bodo nikoli oprostili!

18. september 2020

TEGA škandala španski kraljici Letizii ne bodo nikoli oprostili!

18. september 2020

Kraljica Letizia je utelešenje mode in elegance, vendar njeno življenje ni podobno pravljicam, saj se je začela s škandalom.

Letizia Ortiz Rocasolano ima, tako kot Meghan Markle, drugačno življenjsko zgodbo. Ne prihaja iz družine blizu kraljeve družine. Njeno življenje pa je bilo veliko bolj burno, kot si mislite.

Preden se je poročila s španskim prestolonaslednikom, je imela za sabo že en propadel zakon. Tega Španci niso sprejeli z navdušenjem.

Kraljica s svojim nekdanjim možem ni prekinila stikov.

Njena vzgoja, šolanje in življenje so javnosti dobro znani, a podrobnosti o zakonu z Alonsom Guerrero ostajajo zaviti v tančico skrivnosti.

Letizia se je z Guerrerom poročila leta 1998. zakon s profesorjem književnosti pa je trajal le eno leto. 14 let ga je lepa novinarka strastno ljubila, ljub temu, pa se je vse skupaj končalo zgolj po enem letu zakonske zveze. Kljub temu sta nekdanja zakonca še danes v rednih stikih.

Letizia in prvi mož Alonso Guerrera Perez

Po skopih informacijah v medijih se je Letizia zaljubila v svojega profesorja, ki jo je poučeval na srednji šoli Ramiro de Maezta v Madridu.

Čeprav njun zakon ni bil uspešen in se je Letizia leta 2004 poročila z bodočim španskim kraljem, sta z nekdanjim možem ostala prijatelja.

Kraljica na srečanja z bivšim pelje tudi zdajšnjega moža

»Povedal mi je skrivnost. Rekel je, da sta s kraljico še vedno prijatelja in se občasno družita,«

Je razkril avtor knjige Letizia – nestrpna kraljica, Leonardo Facio in pojasnil:

»Njen bivši mož je priznal, da se včasih srečata, popijeta kavo ali gresta na večerjo. Vedno pa je prisoten tudi kralj.«

Zahvaljujoč dejstvu, da je kralj Felipe VI v celoti seznanjen z njunimi srečanji, španski mediji iz tega nismo mogli izvleči nobenega novega škandala, Španci pa ji starega kljub temu še niso oprostili.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close