Teh kompromisov v zvezi nikoli ne sprejemajte!

23. november 2021

Teh kompromisov v zvezi nikoli ne sprejemajte!

23. november 2021
Avtor: Unsplash

Razlike v razmišljanju so del vsakega razmerja in so popolnoma običajne. Pri določenih stvareh, pa kompromisov ne smete sprejemati …

Kadar ste sveže zaljubljeni, ste pripravljeni storiti vse, da bo vaš parter srečen, kajne? Želite, da se zaveda, kako močno ga ljubite. To je popolnoma naravno in domiselno od vas, vendar za funkcionalno zvezo sta potreba dva, zato je pomembno, da ne dajete samo vi. Še posebej se ne smete spreminjati zaradi partnerja.

Pri teh stvareh ne smete popuščati

Vaša ideja o življenju

Vaš dragi/a se rada zabava v klubu, a vi raje ležite zvečer na kavču? Ni problema, lahko se gre zabavat s prijateljem. Si želite življenja v drugem mestu, a ima vaš partner drugačne ideje? Odnosi na razdaljo dandanes niso več neobičajni in se jih zlahka preživi. A želja po spremembi, mora priti sama od sebe. Če on ne želi iti z vami, ga ne poskušajte spremeniti in raje pojdite sami svojo pot.

Vaši prijatelji in družina

To velja za vaše najbližje. Čeprav bi radi videli svojega partnerja 24/7, to ne pomeni, da ne smete videti več s svojimi prijatelji. Redno druženje s prijatelji je ključno za srečno življenje. Če on na to gleda drugače in morate izbirati, koga bi raje videli, je to znak za alarm. To velja tudi za vaše hobije. Počnite to, kar si želite, ne to, kar je všeč vašemu partnerju.

Vaša načela

Komunikacija je in vedno bo ključ za dobro zvezo. Če vam nekaj ni všeč, je najbolje, da to rešite takoj, namesto, da vas to razžira od znotraj. Odprto se pogovarjajte in si postavite meje. Skupaj ste, ker vam je všeč, kakšni ste in ne zato, ker oblikujete popolnega partnerja. Če želite biti enakopravni in iskreni, se bodo kompromisi pojavili sami.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close