Test, s katerim preverite, ali bo zveza uspela, je povsem preprost

04. marec 2023

Test, s katerim preverite, ali bo zveza uspela, je povsem preprost

04. marec 2023
Foto: Profimedia

Navdušenci nad serijo Kako sem spoznal vajino mamo se ga zagotovo še spomnijo.

Naj spomnimo: Ted v seriji Kako sem spoznal vajino mamo razloži teorijo o olivah, ki temelji na njegovih prijateljih Lily in Marshallu. Marshall sovraži olive, Lily jih obožuje. In na nek čuden način je to čudovito ravnovesje. (Manjši spoiler za tiste, ki se legendarne serije še niste lotili: kasneje Marshall prizna, da v resnici ne sovraži oliv, temveč samo ni želel zavrniti Lily, ki je na njunem prvem zmenku prosila za njegove olive, on pa ni želel reči ne.) 

Bistvo teorije o olivah temelji na prepričanju, da se nasprotja privlačijo, pri čemer nekateri namesto oliv govorijo tudi o kislih kumaricah. 

Foto: Pexels

Nekateri uporabniki TikToka teorijo podpirajo s svojimi partnerji. Ena izmed uporabnic je tako pod komentarje zapisala, da teorija zagotovo drži, saj sama sovraži olive, njen bivši jih je tudi, zato zveza ni uspela, medtem ko njen novi partner olive obožuje, zveza pa cveti. 

@_samjoanne

ms picky eater 🤝🏻 mr eats everything

♬ himym olive theory – SneakyBree

Seveda pa obstajajo izjeme za vsako pravilo in na to kaže tudi sama serija – Marshall navsezadnje ni sovražil oliv. Toda prepoznal je, da jih Lily naravnost obožuje, zato jih prepusti njej. “TO je prava ljubezen,” menijo TikTokerji. 

Ne glede na to, ali ste vi in vaš partner v popolnem razmerju ali ne ter ali so se pripravljeni odreči svoji porciji oliv, teorija obenem ljudi opominja, da različni okusi in nasprotja niso nujno slaba stvar.

Avtor
Piše

B.P.

Style. Več novic

New Report

Close