Težki pudri, umaknite se! Čas je za naravno in sijočo kožo.

15. maj 2022

Težki pudri, umaknite se! Čas je za naravno in sijočo kožo.

15. maj 2022
Foto: LJFW

Pozabite na težke pudre, močna senčila in umetne trepalnice! Lepotna industrija se po nekaj letih pretirano umetnega videza vrača k naravni lepoti. V ospredju je zdrava in sijoča koža, nežna rožnata lička in naravne trepalnice.

Nove, sveže trende smo videli tudi na ljubljanskem tednu mode, kjer so slovenski modni oblikovalci sijoči koži dodali barvni akcent v obliki šminke ali črtal za oči. Na ustnicah so prevladovali živahni oranžni odtenki, oči pa so žarele v kraljevsko modrih, turkiznih in oranžnih barvah.

Foto: LJFW

Nekateri oblikovalci so se odločili za poudarjena lička in z nežno rožnatim rdečilom obarvali še veke in z rdečo šminko poudarili ustnice ter tako naravni lepoti dodali mladostnost in igrivost.

Foto: LJFW

Videli smo tudi pegice in večno klasiko – črne zadimljene oči. Najbolj izstopajoč videz je ustvaril M Fiction, čigar modeli so imeli po obrazu posute bleščice. Tako s kolekcijo kot z ličenjem je bil drzen tudi Jan Brovč, ki je na modno brv poslal manekene s poslikavami na obrazu.

Foto: LJFW

Če želite slediti lepotnim trendom, najprej z BB ali CC kremo na obrazu ustvarite enakomerno, sijočo polt, nato pa z nekaj barve izpostavite oči, lička ali ustnice. Pri tem spet ne pretiravajte, uporabljajte nežne barve in mehke linije.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close