Ti horoskopski znaki se vedno zaljubijo v že zasedene

16. januar 2022

Ti horoskopski znaki se vedno zaljubijo v že zasedene

16. januar 2022
Avtor: Unsplash

Ljubezensko življenje je za te znake že vnaprej programirano. Osebe rojene v teh treh znakih imajo neverjetno sposobnost, da se vedno zaljubijo v ljudi, ki so že v zvezi!

Ljubezen je zapletena. To pa vedno znova izvejo ti trije horoskopski znaki, ko iščejo svojega življenjskega partnerja, saj se najpogosteje zaljubljajo v ljudi, ki so že v zvezi in jim zato ljubezni ne vračajo.

Oven

Ovni so zelo strastni in se zelo hitro zaljubijo. To ognjeno znamenje doživi še toliko večje razočaranje, kadar občutki njihove simpatije niso vzajemni. Slabo razpoloženje in izbruhi jeze so opazen znak njihovega ljubezenskega trpljenja – a hitro izgine, ko v njihovo življenje vstopi nov potencialni partner.

Avtor: Unsplash

Ribe

Ribe veljajo za brezupne romantike, ki se radi zaljubijo do ušes. V svojem sanjskem svetu s svojo simpatijo sanjajo o njuni prihodnosti, brez da bi vedeli, ali njihova simpatija čuti enako. Če se izkaže, da njihov princ ali princesa ne čuti enako, je razočaranje zelo veliko in ta vodni znak je zelo globoko prizadet.

Bik

Biki so običajno zelo trmasti in so navajeni dobiti to, kar si želijo. Toda ljubezen igra po svojih pravilih in tako je zlomljeno srce skoraj vnaprej programirano za ta zemeljski znak, da svoje srce podarijo nekomu, ki je svojega že oddal. Ves čar in umetnost zapeljevanja biku v večini primerov ne bosta pomagala, če je srce njihove simpatije že oddano.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close