Ti salonarji, okrašeni s tilom, postali Instagram hit!

04. marec 2019

Ti salonarji, okrašeni s tilom, postali Instagram hit!

04. marec 2019

Jimmy Choo je z modelom klasičnih salonarjev Lavish 100, ki mu poseben šarm dajeta nabrani ‘nogavički’ iz tila z bleščečimi kristalčki, obnorel modne punce.

Til, lahkotna in presojna tkanina, rahla kot dih ali pajkova mreža – modni svet je že od nekdaj fasciniran nad tem materialom ter nad njegovo uporabo v obliki okraskov na oblačilih. Nekatere od najbolj sanjskih modnih kreacij so izdelane prav iz večplastnega tila ali vsaj z bogatim dodatkom te tkanine.

Krilo iz tila je denimo že zdavnaj postalo ‘fashion statement’ samo po sebi, v njem se ženske na izbrani dan ali noč počutimo kot princese. Toda til je dobil sedaj svojo še bolj sanjsko podobo kot najnovejši trendovski krik na obutvi!

Najboljši primer takega trenda so salonarji s podpisom Jimmy Choo, ki so nekaj posebnega v vsakem oziru. Model so pri tej modni hiši imenovali Lavish 100 in modna dekleta so ga takoj pograbila ter iz njega naredila nov kultni kos samo z instagramiranjem tega parčka.

Jimmy Choo je modna hiša, ki že dolgo slovi po svojih čevljih in torbah, konec lanskega leta so na trg poslali omenjeni model Lavish 100, klasičen salonar z 10 centimetrov visoko peto, ki pa ji poseben šarm dajeta ‘nogavički’ iz tila, ‘podaljška’ salonarjev, ki sta nabrana in še dodatno okrašena z bleščečimi kristalčki.

Očarane smo: le katera ženska se ne bi v takih čeveljcih počutila kot v samorogovi deželi? Omenjeni model je kajpak izvrsten za zabave in je pravi magnet za poglede. Vsi čevlji Lavish 100 so izdelani v Italiji, prekrasno so videti v kombinacijami z mini oblekami ali kavbojkami z odrezanimi nogavicami (crop jeans).

Jimmy Choo Lavish 100 lahko že kupite na spletnih straneh, kot so Farfetch, MyTheresa ali Net-a-Porter. Na voljo so v črni in kremno bež barvi. Če vam proračun ne dopušča originala, bodo kopije tega trenda še dovolj hitro na voljo pri nizkocenovnikih.

In kaj pravite na zamisel, da s pomočjo podobnih nogavičk, kot so te, ki krasijo aktualni model Jimmy Choo, svoje salonarje, ki ste se jih sicer že naveličale, v slogu DIY kar same ‘predelate’ v nov trend? Glede na ceno skoraj 900 evrov (plus dostava) najbrž to sploh ni tako neumna ideja…

Foto: Instagram, Net-a-Porter

Style. Več novic

New Report

Close