TikTok ima nov trik za polne ustnice

24. december 2022

TikTok ima nov trik za polne ustnice

24. december 2022
Foto: Unsplash

V zadnjih letih so zaživeli številni trendi ličenja, a nobeden ni obstal tako dolgo kot polne ustnice.

Ker polnejše ustnice veljajo za najbolj privlačne, nas ti trendi ne presenečajo. Tiktok pa se je ponovno domislil novega načina za doseganje polnih ustnic.

Svinčnik za ustnice, obilno nanešen sijaj in dermalno polnilo so le nekateri od preverjenih receptov, s katerimi bodo ustnice videti polnejše. In zdaj tudi dobro vemo, da se lahko, ko gre za uporabne trike ličenja, vedno zanesemo na TikTokerje.

Najnovejša rešitev za polne ustnice se imenuje lip highlighter, ki jih v kombinaciji s svinčnikom za ustnice in bleščilom naredi opazno polnejše v le nekaj sekundah.

Izjemno enostaven trik

Nanašanje osvetljevalca nad zgornjo ustnico je trik, ki se uporablja že desetletja in brez katerega ne gre skoraj na nobenem fotografiranju, nova ideja pa je, da osvetljevalec nanesete na same ustnice namesto nad ustnico.

Foto: Instagram

Osvetljevalec odbija svetlobo, zato je jasno, od kod izvira iluzija polnejših ustnic, naš najljubši del tega trika pa je, da ga je izjemno enostavno nanesti in da vam ni treba kupiti novih ličil poleg tistih, ki jih že imate v naših kozmetičnih torbicah.

Je navdušenje upravičeno?

Ena prvih TikTokerjev, ki je popularizirala ta trik, je bila @angelaluvspho, in kot se na tej platformi običajno zgodi, je bil en video dovolj, da je nov trend izstrelilo v orbito in postal viralen.

Angela je v svojem videu z ozkim čopičem za ustnice na zgornje in spodnje ustnice nanesla nekaj bisernega osvetljevalca, nato pa ustnicam dodala plast glosa.

@hudabeauty Her lips 😱❤️ @angelaluvspho #highlighterhack #liphack #hudabeauty #foryou #stitch #nymphhighlighter #silkbalm #lipfiller #foryoupageofficiall #foryoupage ♬ original sound – Huda Beauty

Da gre za trik, ki je res vreden vaše pozornosti, najbolje kažejo in dokazujejo videoposnetki, ki so sledili Angelinemu, saj je svoje interpretacije objavilo kar nekaj pomembnih vizažistov, med drugim Huda Kattan ustanoviteljica slovite znamke Huda Beauty in celo James Charles.

@jcharlesmakeup #stitch with @hudabeauty ♬ original sound – James Charles

Nekateri TikTokerji so šli še korak dlje in na celotno spodnjo ustnico nanesli plast osvetljevalca, nato pa jo premazali z bleščilom za največji lesketajoči učinek.

Katera verzija je bolj všeč vam, pa se lahko odločite sami, v vsakem primeru bo izgledalo dobro!

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close