TikTok je obnorel trend pernatih obrvi – kako jih doseči?

18. november 2022

TikTok je obnorel trend pernatih obrvi – kako jih doseči?

18. november 2022
Foto: Pinterest

Medtem ko nas Nicola Peltz prepričuje, da vrnemo trend tankih obrvi iz 90. let, so stvari na TikToku povsem drugačne.

Zdi se, da tam še vedno kraljujejo svetle, polne in puhaste obrvi, ki se jih je na tem priljubljenem družbenem omrežju prijel naziv “pernate obrvi”.

Po navdihu perja so te obrvi zelo naravnega videza, glavno pri tem trendu pa je, da pri oblikovanju in senčenju uporabite t. i. spoolie – majhen čopič, ki je običajno na koncu svinčnika za obrvi – in z njim obrvi dvignete navzgor, da dobite poln, zračen videz.

Svojo metodo ustvarjanja pernatih obrvi je na TikToku delila uporabnica Sincerely Genesis.

@sincerelygenesis Quick tutorial on how to do feather brows 🪶🤍 #featherbrows #featherbrowtutorial #browtutorial #browtutorialforbeginners #brows #makeuptutorial ♬ original sound – instawithpete

Do popolnega videza z gelom in spooliejem

V videu pravi, da za videz potrebujete dve stvari: gel za obrvi oz. kakršenkoli gel in spoolie. Prvi korak je, da gel nanesete na obrvi, nato pa počakate 30 sekund do eno minuto, da se malce utrdijo. Nato jih počešite navzgor in jih za čistejši videz obrobite s korektorjem.

Druga uporabnica Mary Bankz je podoben učinek dosegla s tankim čopičem za obrvi, s katerim si je natančno narisala dodatne dlačice.

@_marybankz Brows are my favorite. Watch how I got this feather brow look using my 3 favorite brow products. #nyxliftandsnatch #makeuptipstiktok #featherbrows #viraltiktokvideo ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] – Kate Bush

Odlična stvar pri pernatih obrveh je to, da jih je zelo enostavno doseči, ustvarijo jih lahko tudi tisti, ki niso tako spretni z različnimi mejkap izdelki.

Poleg tega trend ne zahteva nakupa novih izdelkov – zlahka ga dosežete s tistim, kar že imate v torbici za ličenje.

@simplysc_creations My updated feathered brow routine | Let me know what y’all want to see next | #browtiktok #browtutorial #makeuptips #blackgirltiktok #beautytok #muatiktok #browtutorialforbeginners #makeuptutorial #makeupfyp #makeup #michiganmua #fyp ♬ how u wanna by cay caleb – Joe Kay

Pernate obrvi so odlična alternativa microbladingu, za katerega je treba odšteti okrog 250 evrov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close