TikTok trend, s katerim bodo vaši lasje lepši kot kdajkoli prej

14. december 2022

TikTok trend, s katerim bodo vaši lasje lepši kot kdajkoli prej

14. december 2022
Foto: Instagram @itshollylc

Gre za olje, ki se je s svetlobno hitrostjo razširilo po družbenem omrežju kot čudodelnik za lase, saj pospešuje njihovo rast.

Lepi in sijoči, dolgi, gosti lasje z veliko volumna so letošnji vodilni trend na področju lepote. Čeprav obstaja veliko nasvetov, kako to doseči, od bolj zdrave prehrane do manj stresa (lažje reči kot narediti), pomaga tudi uporaba pravih izdelkov. Ja, veliko je dobrih, obstajajo taki, ki resno poteptajo vso ostalo konkurenco.

Rožmarinovo olje je skorajda čudežni izdelek, ki mu je zaradi neverjetnega uspeha na TikToku uspelo zbrati več kot 25 milijonov iskanj. In popolnoma razumemo, zakaj!

Foto: Unsplash

Učinkovita mešanica mete in rožmarina

Na priljubljenem družbenem omrežju se je zvrstila množica posnetkov, na katerih dekleta razkazujejo svoje gladke, sijoče in polnejše lase. Za vse to naj bi bilo zaslužno olje za krepitev lasišča in las z meto in rožmarinom, ki ga je na Amazonu mogoče kupiti za samo 10 evrov.

Olje vsebuje tudi 30 eteričnih olj in hranil, vključno z oljem jojobe in evkaliptusa ter biotinom – vitaminom, ki pomaga proizvajati keratin, vrsto beljakovine, ki tvori lase, nohte in kožo.

Foto: Pexels

Čudodelnik za rast las

Znano je, da redno vmasiranje rožmarinovega olja v lasišče zapolni lasno mejo in spodbudi rast na tistih delih glave, kjer lasje redkeje rastejo, poleg tega pa deluje antibakterijsko in je odlična negovalna nega za suhe, lomljive konice.

In da ne gre samo za lepotne pravljice, pove dejstvo, da so se za dodajanje te sestavine svojim izdelkom odločile tudi številne druge velike znamke, kot so Pacifica, Innersense in R+Coa.

@kayli.boyle rosemary oil helps with growing in your hair thicker or if youre experiencing hairloss!🌿😍 #hairtok #hairloss #hairgrowth #rosemary ♬ The Spins X The Other Side x Kids – darcy stokes

Znamka tega čudežnega olja je postregla tudi z vrsto nasvetov o pravilni uporabi njihovega olja. Uporabnikom svetujejo, naj začnejo z razdelitvijo las na štiri dele, da se razkrije lasišče, nato pa nanesejo majhno količino olja in ga vmasirajo v lasišče.

Nato ga lahko pustijo delovati deset minut ali čez noč in ga sperejo. Postopek je treba ponavljati do dvakrat na teden.

@abbybaffoe Replying to @kelseeyfaye rosemary oil out here saving lives 😩🤌🏼 #hairgrowthtips ♬ original sound – Abby Baffoe

Končni rezultat so bolj gladki, super sijoči lasje, poleg tega pa olje preprečuje njihovo izpadanje, zmanjša lomljenje in poskrbi za boljši videz razcepljenih konic. Uspeli so nas prepričati!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close