Tinderjev zmenek na slepo – si upate?

15. april 2022

Tinderjev zmenek na slepo – si upate?

15. april 2022
Foto: Unsplash

Tinder je pred kratkim lansiral novo funkcijo, ki bo kmalu na naših aplikacijah: možnost za zmenek na slepo. 

Ko drsamo levo in desno po aplikacijah za zmenkarije, se nam včasih zazdi, da je vse skupaj le igra. Ljudi ocenjujemo glede na njihovih šest fotografij in kadar “matchamo” z nekom (oseba nas je ocenila kot všečne in mi njo), nimamo nobenega namena vzpostaviti stika.

Gre le za dvigovanje lastnega ega in dolgčas. Toda številni si želijo pravih zmenkov in spoznavanja potencialnih partnerjev. 

Tinder je zato pred kratkim v zavihek Explore vpeljal novo možnost. Funkcijam Hot Takes, Vibes, Fast Chat in Swipe Night, prek katerih so se uporabniki lahko odločili, da bodo všečkali nekoga glede na njihov glasbeni okus ali odločitve, ki so jih sprejeli v Tinderjevih interaktivnih dogodivščinah, so dodali novo. Blind Date bo dal uporabnikom možnost, da poklepetajo z neznancem, čigar profila in slik ne morejo videti. 

Foto: Pexels

Pri Tinderju pravijo, da so na prvih testih te funkcije ugotovili, da so imeli sodelujoči 40 odstotkov več zadetkov in ujemanj med uporabniki, kot pri običajnem pregledovanju profilov, kar kaže na to, da uporabnikom izgled ne pomeni veliko oziroma si želijo spoznavanja ljudi, ki morda ne ustrezajo njihovemu običajnemu tipu partnerja. 

Kako deluje?

Najprej odgovoriš na določena vprašanja, prek katerih te Tinder poparčka z nekom, s katerim bi se potencialno lahko ujemal. Potem se ustvari pogovor z osebo, o kateri ne veste ničesar, razen odgovorov na prej omenjena vprašanja. Ko se čas izteče, se morate odločiti, ali boste podrsali levo in prekinili stike ali pa bi se s to osebo še naprej pogovarjali in videli njihov profil. 

Foto: Unsplash

Funkcija deluje, če imate naloženo najnovejšo različico aplikacije ter zgolj od šestih zvečer do polnoči. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close