Ta 43-letnica je ženska z najlepšim telesom na svetu!

02. junij 2023

Ta 43-letnica je ženska z najlepšim telesom na svetu!

02. junij 2023
Foto: Instagram @iamkb

Po mnenju znanstvenikov dimenzije njenega telesa že leta predstavljajo najlepšo postavo na svetu.

Kelly Brook je britanska manekenka, igralka in televizijska osebnost, ki že leta nosi naziv lastnice najbolj zaželene postave.

Znanstveniki z Univerze v Teksasu so z raziskavo ugotovili, da obseg prsi, ki meri 93 centrimetrov, pas z obsegom 61 centimetrov ter boki z obsegom 87 centimetrov predstavljajo najpopolnejše telo na svetu. In točno tem standardom ustreza 43-letna Britanka.

Foto: Profimedia

Da se percepcija popolnega telesa stalno spreminja, kaže tudi podatek, da je bila Brook že leta 2005 razglašena za najbolj seksi žensko na svetu, pri čemer je takrat tehtala približno petnajst kilogramov manj.

Prav tako je zanimivo primerjati njeno obliko telesa z na primer telesom Kim Kardashian in drugih zvezdnic, ki so zaslovele tudi s svojimi postavami v obliki peščene ure. 

Foto: Instagram @iamkb

Brook pravi, da njeno telo danes ni suho, toda v svojem telesu se dobro počuti. “Fotografirali so me skoraj vsak dan mojega življenja in vidim lahko dokaze iz tistih nesrečnih časov. Gledam svoje stare slike in si mislim: ‘Oh, takrat sem bila res suha,’ a potem se spomnim, da sem bila suha, ker se mi je takrat nekaj zgodilo,” je povedala.

Na njeno težo so vplivali ljubezenski razhodi in druge težave, s katerimi se je spopadala, pravi in dodaja: “Nekateri mojih najbolj suhih časov so bili tudi moji najbolj nesrečni časi.”

Foto: Instagram @iamkb

Za to, da se ima danes rada, takšna, kot je, ter se popolnoma sprejema, se zahvaljuje tudi svojemu možu, italijanskemu manekenu in igralcu Jeremyju Parisiju. Slednjega je za roko zaprosila ona, poroka pa je bila lani v Italiji ter je stala kar pol milijona evrov.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close