TO je 5 horoskopskih znakov, ki so najboljši v postelji

09. september 2020

TO je 5 horoskopskih znakov, ki so najboljši v postelji

09. september 2020

Vedo, kako zadovoljiti partnerja!

Da bi vzpostavili zdravo in srečno zvezo, je pomembno, da poiščete osebo, s katero se boste razumeli. Na tem področju nam lahko pomagajo tudi astrološki znaki, ki nam povedo, s kom se najbolje ujemamo. To seveda vključuje tudi spolnost. Po poročanju spletne strani Your Tango, so nekatera znamenja v postelji boljša od drugih.

Teh pet astroloških znakov pa izstopa in veljajo za najboljše ljubimce, ki dajejo največ užitka.

Oven

Oven poka od samozavesti in želi, da ves čas razmišljate o njih. So perfekcionisti in nenehno delajo na sebi ter verjamejo, da je dober seks nujen za njihovo lastno izboljšanje. Oven vam bo v postelji dal vse in ne bo odnehal, dokler ne bo prepričan, da ste nad njegovim »nastopom« navdušeni tudi vi.

Bik

Biki zelo skrbijo za svoje zdravje, pomembno pa jim je tudi aktivno in spolno življenje. So neustrašni in pripravljeni raziskovati nove položaje, vendar so tudi zelo skrbni in bodo vedno prisluhnili partnerju, da bi ugotovili, kaj mu ustreza in kaj ne.

Tehtnica

Tehtnica se izogiba prepirom in bo storila vse, da bi se jim izognila, četudi to pomeni, da uporablja seks kot sredstvo za glajenje prepirov. Tehtnice vedno želijo zadovoljiti svoje partnerje in obožujejo seks, zato so v postelji zelo ognjevite.

Škorpijon

Škorpijon velja za najbolj seksualni znak. Ljudje, rojeni v tem znaku, seks jemljejo zelo resno, čeprav so igrivi in se radi zabavajo. Seksa ne načrtujejo ali o njem razmišljajo vnaprej, so pa spontani, divji, hkrati pa previdni in vestni.

Strelec

Seks je prav tako pomemben tudi za strelce. Ker so prepričani v sebe, želijo, da ste tako počutite tudi vi. Naredili bodo vse, da vas zadovoljijo, še posebej, kadar ste slabe volje.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close