To je 5 make up trikov s TikToka, ki jih morate preizkusiti

20. april 2022

To je 5 make up trikov s TikToka, ki jih morate preizkusiti

20. april 2022
Foto: Unsplash

Čeprav je TikTok znan po svojih plesnih videih in bizarnih prigodah, pa na njem lahko najdemo tudi številne uporabne nasvete. 

Profesionalni mojstri ličenja in influencerji delijo svoje nasvete in skrivnosti, med njimi je tudi naslednjih pet za ličenje: 

1. Maskare ne nanašajte ob korenu trepalnic

Čeprav je skoraj samoumevno, da maskaro nanesemo čim bolj ob veki, pa influencerka Mirellabelle to odsvetuje. Namesto tega priporoča tri sloje maskare: prvega nanesite na konice trepalnic, drugega na polovici trepalnic in šele tretjega na sam koren vaših trepalnic. Tako namreč dosežete, da trepalnice dobijo volumen. 

@mirellabelle My fave mascara!! NARS Climax Extreme 🖤 @NARS Cosmetics #mascara #beauty #makeup #fyp #foryou #beautytips #tutorial ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

2. Za goste trepalnice ne potrebujete maskare

Courtney Hart, umetnica ličenja za znane osebnosti, razkriva trik, s katerim dosežete videz gostih trepalnic – in to brez maskare. S črnim vodoodpornim svinčnikom za oči si med trepalnice narišite dodatne pikice in tako zapolnite praznino med trepalnicami.

Na tak način bodo vaše trepalnice delovale bolj goste, če pa uporabljate tudi serum, bodo trepalnice daljše in trik bo še bolj učinkovit. 

@courtneyhartmakeup Also great for hooded eyes! #tightlining #eyeliner #eyelashhack #eyelinerhack #promakeupartist ♬ TWINNEM – Coi Leray

3. Naredite si svoj idealni lipgloss

Se vam kdaj zgodi, da nimate šminke ali lipglossa, ki bi se barvno podal k vašim očem ali obleki? Mireya Rios svojim štirim milijonom sledilcev na TikToku svetuje, da s pomočjo palete senčil na hrbtni strani svoje roke ustvarijo svojo idealno barvo, barvo premažejo z balzamom, ki ji jo nato nanesejo na ustnice. 

@mireyarios Tag a friend 🙂 #lips #lipgloss #makeuphack #hacks #coolhack #diy #diyproject #diyhow #diymakeup #beautyhacks #beauty #beautyguru #beautytipsbymireya ♬ original sound – Mireya Rios

4. Šminka namesto rdečila

Morda še niste poskusili, toda vsaka šminka je lahko tudi rdečilo. Nanesite si šminko na lice in tako dosežete ujemajoči se videz ustnic in lic. Če je rdeča šminka preživa za vas, potem jo zmešajte s korektorjem in vaša lica bodo imela lep roza odtenek. 

@mireyarios Love this hack! @Namvo #makeuptutorial #easyrecipe #blushtrend #blushack #redlips #redlipstick #beautyhacks #makeuphackstutorial #beautytipsbymireya ♬ In My Head – Lil Tjay

5. Pomembno je, kam nanesete rdečilo

Kako bodo videti vaše ličnice, je odvisno od tega, kakšno rdečilo uporabljate, kakšna je njegova sestava in kam ga nanesete. Če želite poudariti ličnice, ga ne smete nanesti prenizko. Za najboljši rezultat manjšo količino rdečila nanesite na vrh lic in ga zabrišite navzgor proti temenu.

@ipsy Blush placement makes all the difference. ✨ @pixibeauty #blushhack #blushtips #makeuphacks #fyp #fpy #IPSY ♬ original sound – IPSY

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close