To je 7 bizarnih stvari, ki jih morajo početi asistenti Ariane Grande

27. oktober 2022

To je 7 bizarnih stvari, ki jih morajo početi asistenti Ariane Grande

27. oktober 2022
Foto: Profimedia

Ariana Grande je ena najuspešnejših pevk današnjega časa, njena kariera pa se je začela pri komaj petnajstih letih. Prodala je več kot 85 milijonov plošč in je dobitnica številnih nagrad.

Čeprav bi številni zagotovo radi delali za Ariano Grande, pa je pevka glede svojega obnašanja na precej slabem glasu. Njeno osebje in pomočniki imajo resda vpogled v njeno glamurozno življenje, vendar delo z zvezdami, kot je ona, skoraj vedno prinaša nekoliko eksentrične zahteve in precej stroga pravila.

Pevka pa ima tudi številna pravila in zahteve, ki se jih njeno osebje in zaposleni morajo držati, zato jo imajo številni za razvajeno in arogantno. 

Tukaj je seznam sedmih bizarnih stvari, ki jih njeni asistenti morajo početi. 

1. Vztraja, da jo nosijo

Ko je utrujena, zahteva, da jo njeno osebje nosi. “Njeno novo pravilo je, da ko se ji ne da hoditi, jo morajo nositi, dobesedno kot otroka,” je povedal vir blizu pevke, potem ko so jo na snemanju glasbenega videa leta 2014 videli, da jo je nosilo osebje.

“Rekla je, da ne želi, da njena dragocena stopala udarjajo po tleh,” je komentiral vir. 

Foto: Profimedia

2. Njeni pomočniki ji morajo slediti s steklenico vode

Arana ne želi biti žejna niti za trenutek, zato prisili pomočnike, da nosijo steklenico vode za njo. “Celo na podelitvi BBC-jevih Teen Awards leta 2014 se je obnašala kot prava diva, ko je imela ob sebi pomočnico, ki ji je sledila s steklenico vode in slamico. In takoj, ko je začutila malo žeje, je kričala ‘VODA!’ in dekle je prihitelo,” je za revijo Star povedal vir blizu pevke in dodal: “V nekem trenutku je bila voda pretopla za njen okus, zato jo je izpljunila!” 

3. Pripravljati ji morajo samo rastlinsko hrano

Ker se je Ariana zaradi ljubezni do živali odločila svojo prehrano zamenjati za vegansko, ji morajo pomočniki pripravljati le takšne obroke.

“Trdno verjamem v uživanje samo rastlinske hrane, ki lahko podaljša življenje in nas naredi srečnejše ljudi. Težko je jesti zunaj, a ostajam pri tem, kar poznam – zelenjavo, sadje in solato – nato pa, ko pridem domov, jem kaj drugega,” je pred časom povedala za The Mirror.

Foto: Profimedia

4. Vedno mora imeti na voljo jagode

Poleg tega, da je veganka, pa želi imeti vedno na voljo jagode, saj so te njena najljubša hrana. Vsi njeni zaposleni, ki skrbijo za njeno prehrano, ji med obroki pripravljajo jagode, pevka pa je povedala, da odkar pomni jih poje vsaj pet na dan.

5. Njeno osebje skrbi za njene ljubljenčke

Ariana je velika ljubiteljica živali in ima veliko psov. Zelo so ji pri srcu, zato ji je pomembno, da ljudje, ki delajo zanjo, z njimi lepo ravnajo. Ko je pred tremi leti obiskala Glasgow, je zahtevala, da tudi njeni psi potujejo z njo.

“Za pse, ki so jim dodelili svojo sobo v dvosobnem stanovanju, je med njunim bivanjem skrbel skrbnik,” je poročal The Sun. Psi naj bi dobili tudi personalizirane pasje piškote v obliki kosti, krzneno posteljnino in celo ovratnice s karirastim vzorcem, značilnim za Škotsko. 

Foto: Profimedia

6. Na kameri vedno pokaže le levo strani obraza

Kadarkoli je pred kamero, zahteva, da se fotografira samo leva stran njenega obraza. Pred leti naj bi imela več snemanj v Avstraliji, a so jih na koncu odpovedali – domnevno prav zaradi tega, ker so fotografi med snemanjem lahko posneli le stran obraza, ki jo pevka običajno skriva. Ko je pevka ugotovila, da ne morejo izpolniti njenih zahtev, je snemanje odpovedala. 

7. Vztraja, da so fotografije posnete pri določeni svetlobi

Ko je eden od Arianinih svetovalcev dal odpoved, je razkril, kako težko je bilo sodelovati s pevko. Trdil je, da ne samo, da pevka dovoli le fotografije, na kateri je leva stran njenega obraza, temveč vztraja tudi, da se fotografije posnamejo le pri določeni svetlobi. 

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close