To je 8 najbolj bizarnih zvezdniških trenutkov leta 2021

31. december 2021

To je 8 najbolj bizarnih zvezdniških trenutkov leta 2021

31. december 2021
Foto: Profimedia

V letu 2021 se je v svetu slavnih zgodilo marsikaj – nekateri hollywoodski igralci so priznali, da se ne tuširajo, drugi igrajo svoj španski naglas, Nicki Minaj pa se noče cepiti zaradi testisov bratrančevega prijatelja.

Naštevamo nekaj najbolj bizarnih trenutkov iz sveta pop kulture iztekajočega se leta: 

1. Lil Nas X je oblikoval 666 “hudičevih čevljev”

Pevec in prava LGBTQIA ikona Lil Nas X je v sodelovanju z ameriško umetniško znamko MSCHF oblikoval 666 parov čevljev znamke Nike Air Max 97. Čevlji so bili še toliko bolj posebni, ker so imeli čevlji spredaj bronasti pentagram, v vsakem čevlju pa je bila tudi kaplja človeške krvi. Donator krvi je bila šest članska ekipa MSCHF.

Čevlji so se prodajali po ceni dobrih tisoč ameriških dolarjev in čeprav je bilo povpraševanja veliko, so bili pri podjetju Nike izredno nezadovoljni ter so se celo odločili za tožbo. Čevlje so nato umaknili, vsi kupci pa so jih morali vrniti. 

2. Machine Gun Kelly zase pravi, da je … “trava”

Eden najbolj ikoničnih parov, ki so zaznamovali leto 2021 sta gotovo igralka Megan Fox in glasbenik Machine Gun Kelly. Veliko prahu je dvignil njun intervju z revijo GQ, v katerem sta prek 40 vprašanj pokazala, kako “globoko sta povezana”. 

Kaj sta povedala? Med drugim to, da je njun odnos “ekstaza in agonija”, kar ne zveni povsem zdravo. Svojo ljubezen sta opisala kot “najbolj temačno pravljico”, delila pa sta tudi zgodbo o njunem prvem poljubu – Megan ga ni želela poljubiti “tako kot se zagre”. “Samo približala sva se z ustnicami in dihala zrak eden od drugega in nato je samo šla,” je povedal Machine Gun Kelly. Eden najbolj poetičnih in bizarnih trenutkov intervjuja pa je bil, ko je glasbenik pripomnil: “Jaz sem marihuana.”

3. Zvezdniki so se nehali tuširati

Kar pet hollywoodskih zvezdnikov je priznalo, da se jim umivanje ne zdi nujno potrebno. Najprej sta bila to Mila Kunis in Ashton Kutcher, ki sta o svojih higienskih navadah spregovorila na podcastu Daxa Sheparda. Ashton je tako povedal, da si vsak dan z milom umije pazduhe in intimne predele, po športni aktivnosti pa si umije obraz. Svojih dveh otrok, sedemletnega Wyatta in štiriletnega Dimitrija, z ženo ne kopata vsak dan. Njun moto je: “Če na njih vidiš umazanijo, jih umij. Drugače ni smisla.”

Z njima se je strinjal tudi gostitelj podcasta. S svojo ženo, igralko Kristen Bell, svojih otrok prav tako ne umivata vsak dan. Svoje mnenje sta delila v ameriški pogovorni oddaji The View, kjer sta povedala, da svoja otroka, Lincolna in Delto, pogosto pozabita opomniti, da se morata umiti. “Začela sva govoriti en drugemu, ‘Hej, kdaj si ju nazadnje umila?’ Ne smrdijo,” je povedal Dax. Kristen je dodala, da je pristašica tega, da počaka, da otroci začnejo smrdeti. Ko jih zavohata, je to človeška biologija, ki jima veli, da se morajo otroci umiti. 

Zadnji med zvezdniki, ki se ne umivajo, pa je igralec Jake Gyllenhaal. “Vedno bolj se mi zdi, da je kopanje včasih nepotrebno, pravi. Meni tudi, da je manj umivanja v resnici dobro za kožo in se v resnici naše telo samo čisti. 

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

4. Adam Driver se je spremenil v vročega konja

Vedno bolj popularni igralec Adam Driver, ki je zaslovel s franšizo Vojna zvezd ter s filmi Marriage Story, BlacKkKlansman in Hiša Gucci, je letos poskrbel za enega bolj bizarnih trenutkov. Sredi leta je namreč sodeloval pri kampanji za parfum znamke Burberry.

Reklama prikazuje igralca in njegovega konja, ki stečeta proti morju, imata nek intimen moment, pri katerem si pod vodo zreta v oči, nato pa se na kopno vrne le Adam, ki je postal kentaver. Kako bizarno!

5. Nicki Minaj ima bratranca in bratrančev prijatelj ima zaotekle testise

 Ja, prav ste prebrali. Internet je ponorel, ko so izvedeli za nesrečnega prijatelja. In zakaj je ta sploh relevanten? Vse skupaj se je začelo s prireditvijo Met Gala, katere se Nicki Minaj ni udeležila. Pogoj za udeležitev je namreč bil, da morajo biti vsi prisotni cepljeni, Nicki pa se takrat ni želela.

Svojo odločitev je pojasnila na Twitterju, kjer je zapisala, da se njen bratranec iz Trinidada ne bo cepil, ker je njegov prijatelj po cepljenju postal impotenten. “Njegovi testisi so zatekli. Njegov prijatelj je imel le še nekaj tednov do poroke, toda zdaj se je dekle odločilo odpovedati poroko.”

Zatekli testisi sicer niso stranski učinek cepiva proti koronavirusu. 

6. Lea Michele je metala čevlje 

Nekdanja urednica revije Elle Justine Cullen je v svojem memoirju zapisala, da je igralka Lea Michele na enem od snemanj v sodelavko vrgla čevelj. Zapisala je tudi, da je imela igralka, najbolj znana po seriji Glee, kar nekaj podobnih trenutkov in je bila zelo neprijetna. Njeno sodelavko, modno urednico je celo spravila v jok. 

To ni bilo prvič, da je bila zvezdnica obtožena neprimernega vedenja. Nekateri soigralci iz serije Glee so javno izpostavili njeno pomanjkanje profesionalnosti. Soigralka Samantha Ware je tako povedala, da je Lea izjavila, da “če bi lahko, bi se posrala v njeno lasuljo”. 

Foto: Guliver image

7. Meghan Trainor in njen mož imata v kopalnici dve straniščni školjki

Z grammyjem nagrajena pevka Meghan Trainor je pred kratkim kupila novo hišo in med prenavljanjem sta se z možem odločila, da kopalnici dodata še eno straniščno školjko.

Pravi, da ko z možem ponoči skrbita za otroka, ju pogosto hkrati prime na stranišče. Zato imata zdaj straniščni školjki eno ob drugi in lahko svoje potrebe opravljata hkrati, eden ob drugem. Če to ni prava ljubezen …

Foto: Profimedia

8. Hilaria Baldwin se pretvarja, da je Španka?

Že skoraj dvajset let teče razprava o tem, kakšen je pravi naglas žene slavnega igralca Aleca Baldwina. Sedemintridesetletna inštruktorica joge Hilaria Baldwin se je rodila v ameriškem Bostonu, toda že dlje časa trdi, da je Španka in prihaja iz Španije, čeprav podatki kažejo, da je njeno pravo ime Hillary Lynn Hayward-Thomas in je šolanje opravila v ZDA. Njeni starši so se kasneje sicer res preselili na Mallorco.

Drama z naglasom se je začela že pred časom, lani decembra pa so jo na Twitterju obtožili, da je njen naglas le prevara, saj se v kuharski oddaji ni mogla spomniti, kako se v angleščini reče kumara (cucumber), njen naglas pa je po mnenju gledalcev zvenel zaigran.

Letos februarja je tudi javno spregovorila o svojem naglasu in povedala, da bi lahko bolje predstavila povezavo med dvema kulturama in svojo povezavo z njima. V videu je pojasnila, da so starši njo ter njenega brata vzgojili v duhu dveh kultur, ameriške in španske, zato čuti pripadnost do obeh.

Pravi, da govori oba jezika, ter da je bilo njeno ime v času odraščanja v Ameriki res Hilary, v Španiji pa je uporabljala ime Hilaria. Številni menijo, da je bilo njeno opravičilo preveč splošno in ni pojasnilo ničesar. Hilaria je opravičilo že izbrisala z Instagrama, kar še priliva ogenj na vse teorije, da svoj naglas le igra.

Style. Več novic

New Report

Close