To je barva, ki jo obožujejo znane slovenske influencerke

03. marec 2022

To je barva, ki jo obožujejo znane slovenske influencerke

03. marec 2022
Foto: Instagram

Pomlad se počasi prebuja in turobne barve počasi izpodrivajo živahne barve mavrice. Slovenske modne influencerke obožujejo vse odtenke rožnate. Poglej, kako jih kombinirajo.

Lea Filipović se je odločila za rožnat plašč, pod katerim je oblekla belo bluzo in outfit kombinirala z belo torbico. Fotografiji je dodala nekaj sonca in tako veselo pozirala pred živo rumeno steno. Ženstveno, razigrano in malce afnasto – čisto v slogu Lepe Afne.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Tjaša Kokalj Jerala se je namesto plašča odločila za kratko rožnato puhasto jakno metalik videza. Pod njo je oblekla dolgo belo volneno obleko ter s toplimi hlačami in šik snežnimi čevlji poskrbela, da ji mraz ni prišel do živega.

Tudi Ajda Sitar Žumer obožuje rožnato, ki se odlično poda k njeni svetli polti in blond lasem. Oblekla je rožnat suknjič ter ga kombinirala z nevtralnimi barvami in trendovskimi sončnimi očali.

Katarina Benček se je odločila za eleganten look in dolgo roza obleko, ki objema njene obline, kombinirala z bež jakno in visokimi petami. Še pariški Slavolok zmage v ozadju in slika je popolna!

Nina Retar obožuje barve. H kratkemu rožnatemu krilu je oblekla živo oranžen puli na en rokav in dokazala, da lahko mešanje živahnih barv izpade zelo šik.

Živahnih barvnih kombinacij se ne boji niti Lili Čadež, ki je k rožnatemu puloverju oblekla hlače v živo zeleni barvi. Še širok nasmešek ter poziranje ob sončnem zahodu in všečki so zagotovljeni.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close