To je Brad Pitt povedal o ljubezenskih razmerjih po ločitvi

12. december 2019

To je Brad Pitt povedal o ljubezenskih razmerjih po ločitvi

12. december 2019

Po razhodu z Angelino Jolie so ga povezovali s številnimi ženskami.

V intervjuju za The New York Times je zvezdnik ovrgel vse govorice o zmenkih, ki ga obdajajo, od kar sta se leta 2016 z ženo razšla.

Na vprašanje, ali sam bere trače, je dejal, da ne bere novic v tabloidih, čeprav se jim v popolnosti ne more izogniti.

»Ne vem, koliko ženske je v zadnjih dveh, treh letih dejalo, da sem bil z njimi na zmenku, ker nič od tega ni res. Sem se mogoče kdaj družil z njimi, ampak to ne pomeni nič.«

Po razhodu z Angelino, so ga povezovali s profesorico Neri Oxman, oblikovalko nakita Sat Hari Khalsa in nazadnje, z mlado igralko Alio Shawkat.

Pitt že več kot dve desetletji živi v filmski meki in zelo skrbno uravnava svojo identiteto kot privlačnega zapeljivca in magneta za paparace z lastno kariero kot režiserja, igralca in producenta.

Za filmsko vlogo Once Upon A Time In Hollywood je prejel nominacijo za Zlati globus in je, po izboru The New York Timesa izbran za enega izmed 10 najboljših igralcev leta. Brad je v intervjuju še povedal, da mi je bila medijska pozornost na začetku kariere strašljiva, a se je sčasoma naučil sprejemati čar vplivnosti filmskega ustvarjanja.

»Ko sem se začel ukvarjati s filmom, sem ugotovil, da imam to sposobnost, da lahko nekoga za kratek čas osrečim … in to zelo cenim.«

Foto: Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close