Kaja Flisar / 08. marec 2023

To je darilo, ki si ga za dan žena želi vsaka ženska

Nič ne osreči ženske bolj kot lep nakit (no, razen morda kakšna res huda torbica), zato je to odlično darilo, s katerim se lahko za dan žena poklonite najpomembnejšim ženskam v svojem življenju.

V poplavi različnih znamk in modelov nakita, se lahko hitro izgubimo, zato se pred nakupom prepričajte o naslednjih stvareh:

Ali ima raje zlato ali srebro?

Kateri kos nakita najpogosteje nosi – je to prstan, zapestnica ali verižica?

Prisega na klasiko ali raje sledi modnim trendom?

Na podlagi tega se odločite, kateri kos in kakšno barvo nakita boste izbrali. Če se odločite za prstan, ne pozabite preveriti njene velikosti. Če izberete verižico, bodite pozorni na to, ali ima raje dolge ali kratke. Če pa kupujete zapestnico, bodite pazljivi, da ji ne bo prevelika.

Znamenje ljubezni

Če kupujete nakit za svojo boljšo polovico, izberite motive ljubezni, kot so srček, ključavnica ali ključek, ki jo bodo vedno spominjali na vas in vašo ljubezen.

Foto: Instagram

Personaliziran nakit

Zadnja leta je zelo priljubljen personaliziran nakit, ki je lahko odlično darilo za vašo najboljšo prijateljico. Izberite verižico z njenim imenom, v zapestnico vgravirajte vajini inicialki ali se odločite za obesek z njeno začetnico.

Foto: Instagram

Obeski s pomenom

Zapestnice ali verižice z obeski so odlična izbira za tiste, ki vam hitro zmanjka idej za darila – na ta način boste lahko vsako leto dokupili en obesek, ki ima za to osebo globok pomen in se izognili stresnemu razmišljanju, kaj kupiti. Ali je to letnica, ko sta se prvič srečala, figurica vajinega kužka ali palma kot spomin na dopust, kjer sta se zaročila – razmislite in izberite obeske, ki bodo govorili vajino zgodbo.

Foto: PD Paola

V spodnji galeriji najdete nekaj predlogov. Izjemno široko ponudbo ljubezenskih motivov ponuja znamka PD Paola, navdušil pa nas je tudi nakit Rebecca in Ti Sento.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close