To je dieta Angeline Jolie: semenke in gumi bonboni

08. april 2019

To je dieta Angeline Jolie: semenke in gumi bonboni

08. april 2019

Angelina Jolie je že dolga leta priljubljena tema pogovorov in tabloidnih novic zaradi svoje pretirane vitkosti, ki meji na anoreksijo. Pri 170 centimetrih je lani tehtala 40 kilogramov!

Za znano filmsko igralko Angelino Jolie je marsikdo zaskrbljen, pa ne le ne njeni bližnji, ampak tudi številni oboževalci. Nekdanja seks bomba bujnih oblin in zapeljivih ustnic je danes le še kost in koža, ostale so ji le polne ustnice.

Njena mršavost je lani dobila še posebej zaskrbljujoče razsežnosti, pri 170 centimetrih višine naj bi namreč igralka tehtala le še 40 kilogramov. Tedaj je zatrjevala medijem, da zato, ker je za njo zelo stresna ločitev od Brada Pitta, obenem ji je v tem času umrla še mati.

Drži, marsikdo, ne le slavni, doživljajo en življenjski udarec za drugim, a kljub vsemu poskrbijo za svoje zdravje s primerno prehrano. Ni vse v stresu. Revija Marie Claire je napisala članek o dieti oziroma režimu prehrane, ki ga je Angelina uporabila, da je shujšala 15 kilogramov.

Ta dieta temelji na oreških (mandlji, indijski oreški, lešniki, makadamija oreški…) in na rastlinskih semenih (denimo bučna semena, chia in sončnična semena, ipd.). Opisanega je Angie pojedla za eno pest na dan, kot kakšen droben ptiček. Pri reviji trdijo, da je Angelina nezaslišano vitko postavo dosegla z mešanico oreškov, uživanja prosa, kvinoje, ajde in chia semen.

seksi in polno zaobljena – Angie z zdravo težo

“Angelina že od nekdaj obožuje žitarice in rastlinska semena, sedaj pa je ta način prehranjevanja dvignila na novo raven,”

je nek ‘prijatelj’ igralke povedal za medije in dodal, da se igralka hvali, češ da je zaradi te diete njena koža videti bolj bleščeča. Na dan je v tem času Joliejeva vnesla samo 600 kalorij v telo.

Angie danes: malo starejša, še vedno lepa, dostojanstvena, a resnično presuha

“Dan je začela z žlico kokosovega olja in s pestjo semen. Včasih je preskočila zajtrk ali pojedla le drobno pest mandljev oziroma gumijastih bonbonov. Konketnega zajtrka ne mara, raje ima proteinske šejke. Za večerjo pa je izbrala nemasten zrezek in kozarec rdečega vina,”

je še dodal opravljivi jezik, ki je moral biti res vražje blizu igralki ali pa jo je nemara opazoval skozi daljnogled.

Moramo sicer dodati, da vse našteto zveni več kot skupno zgolj 600 kalorij. Obenem pa se strinjamo, da je Joliejeva s svojim anoreksičnim videzom pretirano suha in da bi morala malo bolj zaobliti svoje telo. Če ni posredi kakšna bolezen, si je namreč težko predstavljati, da bi igralka nalašč vzdrževala tako bolestno suh videz.

D. S.

Foto: Business Insider, USA Today, YouTube, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close