To je edini spolni pripomoček, ki ga potrebujete

17. december 2020

To je edini spolni pripomoček, ki ga potrebujete

17. december 2020

Vlažilni gel, lubrikant, mazivo. Recimo mu kar lubrikant. Se tudi vi skrivaj nasmihate ob tej besedi, kot bi bila prepovedan sadež?

Moški ga imajo običajno skritega v spodnjem predalu nočne omarice, ženske pa nekje med vsemi kozmetičnimi tubicami.

Lubrikant ni nič prepovedanega in še zdaleč ni namenjen le ženskam v predmenopavznem in menopavznem obdobju, ko zaradi nizke ravni hormonov nožnica izgublja svojo vlažnost.

Večji spolni užitek je le »stisk tube« stran

Lubrikant je namenjen povečanju spolnega užitka, ne glede na starost in spol.

Pa naredimo test:

  • Zaprite usta, ustnice naj bodo suhe
  • Prst potisnite narahlo v usta in bodite pozorni, kaj čutite
  • Navlažite ustnice s slino in naredite enako

Najbrž ste opazili razliko, kajne?

Če menite, da je lubrikant uporaben le pri analnem spolnem odnosu, se boste prikrajšali za marsikateri užitek. Ne le, da bo občutek med ljubljenjem intenzivnejši, prijetnejši, dolgotrajnejši in seveda bolj moker, ker so na voljo tudi  v različnih okusih, lahko popestrijo predigro.

Tudi če nimate težav z vlažnostjo »tam spodaj«, ga imejte vedno v omarici. Različna življenjska obdobja, kot sta nosečnost in dojenje, lahko vplivajo na vlažnost nožnice, ravno tako tudi nekatera zdravila (antidepresivi, kontracepcijske tablete in antihistaminiki) in bolezni. Ne smemo pozabiti niti na stres, ki je naš vsakdanji spremljevalec. No, lahko pa je le vaš ljubimec slab.  

Lubrikanta ni nikoli preveč

K sreči je to dostopna stvar, zato pri njegovi uporabi ne upoštevajte pravila »manj je več«. Tukaj velja, več je več.

Čkomaz

Naj vas ne skrbi, da bi ga uporabili preveč ali pa da bi rjuhe spremenili v lepljivo zmešnjavo. Uporabite takega na vodni osnovi, ki je nelepljiv in ne ne pušča madežev.

Za ljubitelje analnega spolnega odnosa ne moremo mimo dejstva, da v zadnjici ni naravnih maziv, zato je uporaba lubrikanta obvezna. Le tako bo občutek prijeten.

Masturbacija je intenzivnejša

Še en tabu, ki to ne bi smel biti. Masturbacija je zdrava in pika. Recimo temu, da gre za samooskrbo. Z uporabo lubrikanta bodo vaši prsti drseli lepše, uporaba spolnih igračk pa bo prijetnejša. Doživite globlje zadovoljstvo in osupljive orgazme.

Maslo in margarina sodita na kruh in nista namenjena mazanju intimnih predelov, četudi vam je všeč masleni okus. Tudi otroška olja, krema za roke in vazelin imajo svojo vlogo, toda ne kot lubrikant.

Poznamo več vrst lubrikantov, od vodnih, oljnih in silikonskih.

Vsestransko uporabni in varni so na vodni osnovi, ne puščajo madežev in so tudi … užitni. Na voljo so v različnih okusih.

Novi lubrikant z žgečkljivim imenom Čkomaz in okusom jagode je narejen na vodni osnovi. Zagotavlja boljše drsenje, intenzivnejše občutke in kar trikrat daljši užitek.

December je čas obdarovanj, namesto božičnega puloverja ali »prahonabiralcev«, lahko svoji dragi osebi podarite Čkomaz.

Da bo sveta noč kar se da vlažna, naročite svoj Čkomaz čim prej.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close