To je krema, ki je princa Harryja rešila ozeblin “tam spodaj”

18. januar 2023
princ Harry na Severnem polu

To je krema, ki je princa Harryja rešila ozeblin “tam spodaj”

18. januar 2023
Foto: Profimedia

Princ Harry v slavni biografiji omenja kremo, ki mu je pomagala pri ozeblinah na penisu.

Britanski princ Harry je v novi biografiji Spare razkril marsikaj, a ena od zgodb, ki še kar odmeva, je prigoda z njegovim penisom. Da, prav ste prebrali.

Slavni princ v knjigi namreč govori o ekspediciji na Severni pol, kjer je dobil ozebline na penisu, zaradi česar je iskal pripravek, ki bi mu olajšal bolečine. Prijateljica mu je predlagala kremo znamke Elizabeth Arden.

Gre za kremo, ki menda dela čudeže in pomaga tudi pri razpokanih ustnicah in suhi obnohtni kožici, kot je v knjigi opisal Harry pa očitno pomaga tudi pri ozeblina na “kraljevih draguljih”.

princ Harry na Severnem polu
Foto: Profimedia

Tako imenovana “osemurna krema” je sicer že desetletja priljubljena v kraljevi družini. Da jo je oboževala že Harryjeva mama, princesa Diana, je v knjigi razkril tudi sam, ko je (malce nerodno) dejal:

“Moj penis je nihal med ekstremno občutljivostjo in travmatiziranostjo, poskušal sem si pomagati z domačimi pripravki, med drugim pa sem upošteval tudi predlog prijateljice, naj se namažem s kremo znamke Elizabeth Arden. Moja mama je to uporabljala za ustnice, jaz pa naj bi si s tem mazal svojega binglja, sem jo vprašal. Zagotovila mi je, da bo delovalo.

“Našel sem kremo in v trenutku, ko sem jo odprl, me je njen vonj popeljal v preteklost. Čutil sem, da je moja mama v sobi ob meni, vzel sem malo kreme in si jo namazal tam spodaj.”

A ne samo Diana, menda je nanjo prisegala tudi kraljica Elizabeta II., ki naj bi jo uporabljala kot vlažilno kremo dvakrat na dan.

Foto: Elizabeth Arden

“Kultna” krema, ki navdušuje že skoraj 100 let

Elizabeth Arden na svoji spletni strani navaja osem različnih koristi te kreme. Med drugim lahko “razbremeni utrujene noge”, “zgladi pramene las in navlaži suhe konice” ter “ustvari takojšen sijaj” na ključnici in licih.

Znamka jo priporoča tudi kot “zaščito pred vetrovnimi opeklinami, zlasti pri pustolovščinah na prostem” – nekaj, o čemer bi Harry verjetno moral razmisliti, preden se je podal na Severni pol.

Krema Eight Hour Cream Skin Protectant stane okrog 25 evrov, njena formula pa stranke navdušuje že skoraj 100 let. Obožujejo jo tako mojstri ličenja kot vsakdanji uporabniki, zato je že pred časom dobila “kultni status” v lepotni industriji.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close