To je letos najbolj popularna frizura med zvezdnicami!

09. januar 2020

To je letos najbolj popularna frizura med zvezdnicami!

09. januar 2020

Tako kot vsak začetek nove sezone je tudi začetek novega leta odličen čas za spremembe. Na seznamu majhnih trikov, ki vam bodo spremenili videz v trenutku, je tudi nova frizura.

Kot ena redkih in vedno priljubljenih sprememb, ki le s pomočjo nekaj razov prinese čisto nov videz, je sprememba frizure poteza, ki jo bodo mnogi izkoristili v začetku leta.

Popularna it dekleta so novo leto pričakala pripravljena. S številnimi modnimi novostmi, ki so osvežile njihov vsakdanji videz in napovedale najbolj zaželene trende, so se hollywoodske zvezde, katerih slog obožujemo, odločile za spremembo frizure.

Paževska frizura in njena nekaj centimetrov daljša različica se je še enkrat izkazala kot najbolj priljubljena izbira.

Kako bomo paža nosili v letu 2020?

Med številnimi paževskimi trendi je v tej sezoni najbolj priljubljen preprost elegantni paž. Medtem ko bodo nekatere ohranile preprostost te frizure, jo bodo druge začinile s prameni ali pa zapeljivimi resicami.

Kako oblikovati paževsko frizuro?

Na letošnjih podelitvi Zlatih globusov so znane hollywoodske igralke izpostavile čar in vsestranskost paževske frizure. Gladko počesana, z rahlimi valovi ali zvita v nizek čop, če sodimo po številu zvezdnic, je to nezgrešljiva izbira.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close