Ulični dvoboj na tednu mode v Milanu: enobarvno vs. pisano

03. marec 2023

Ulični dvoboj na tednu mode v Milanu: enobarvno vs. pisano

03. marec 2023
Foto: vse Profimedia

Kateri trend bi izbrali vi? Ste bolj za umirjene ali divje kombinacije? Izbrali smo videze z milanskih ulic, ki so prava paša za oči.

Videzi, ki so jih modne navdušenke, manekenke pa tudi zvezdniki nosili v italijanski prestolnici, so pravi navdih za pomlad, ki prihaja. Razkošni odtenki in vzorci, kombiniranje različnih tekstur in oblik vam ponujajo osvežitev garderobe v stilu najnovejših trendov. Prepustite se domišljiji, kreativnim in drznim kombinacijam.

Enobarvna poezija

Tako kot v New Yorku, je bil tudi v Milanu eden osrednjih trendov, ki smo ga videli na modnih ulicah, enobarvno od nog do glave. Oblačila v isti barvi ali celo odtenku so dopolnjevali sicer v večini modni dodatki v drugih barvah, a je koherenten videz vseeno prevladoval.

Foto: IMAXtree

Z vseh vetrov

Na drugi strani so monotonijo zapolnili živahni vzorci in pisane oprave, ki so delovale včasih bolj včasih manj eklektično. Za energične kombinacije so se opogumile tako mlade kot zrele modne navdušenke, ki se ne bojijo eksperimentiranja z barvitimi oblačili.

Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree

50 odtenkov sive

Samostojno, z dodatkom srebrne ali neonsko zelene je siva barva kraljevala na milanskih ulicah. Letnemu času primerno barvo smo videli v vseh mogočih odtenkih, od betonske sive do temnih antracit odtenkov.

Foto: IMAXtree

Pod drobnogledom

Med lepotnimi trendi sta prevladovala rdeča šminka in črno črtalo, tudi v tandemu. Enega najlepših videzov je nosila slovenska vplivnica Lara Begić, ki so jo fotografi ujeli pred modno revijo znamke Dolce&Gabbana.

Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close