To je najbolj pogosta ogabna navada vašega partnerja

02. junij 2021

To je najbolj pogosta ogabna navada vašega partnerja

02. junij 2021

Ljudje smo si različni in ob vstopu v zvezo vsak prinese tudi neke svoje muhe in posebnosti. Toda nekatere so naravnost ogabne …

“Ima vaš mož, žena, partner ali partnerka kakšno res grdo navado, ki vas spravlja ob živce?” vpraša avtorica objave ostale uporabnike foruma

Nato pove, da si mož ob striženju nohtov na rokah in nogah nohte zloži na krožniček, ko pa s striženjem konča, nohte enega po enega nosi v usta in jih grize. Vsi pogovori z njim o tem, da je to ogabno in da ga zaradi tega ne bo več poljubila, so se končali z njegovim smehom in zamahom z roko. Mož namreč trdi, da to ni nič takega in da gotovo veliko ljudi počne podobno ali pa še kaj hujšega. 

Avtorica objave je ostale komentatorje prosila za nasvet in tolažbo. Nekateri so se zgražali nad možem, drugi so zapisale ogabne navade svojih partnerjev. Najbolj pogosto omenjena navada pa je brskanje po nosu.

Ena od uporabnic tako zapiše, da je njen bivši mož smrklje iz nosa, pri tem poudari, da ni šlo za tiste že posušene, brisal v rob voznikovega usnjenega sedeža v avtu. Druga obupano zapiše, da si njen mož brska po nosu in potem vsebino poje, s to navado pa je začel tudi njun enajstletni sin. Če se na moža razjezi, ta preneha, toda po nekaj dneh z navado spet prične. 

Profimedia

Nekateri zapišejo, da je to povsem absurdno in nesprejemljivo, drugi pa partnerjem stopijo v bran. Komentatorka tako zapiše naslednje: 

“Jaz sem brala , da naj bi bila navada brskanja po nosu in futranje z nohti človeku prirojena zadeva kot neko konstantno “cepljenje”. Naj bi jačalo imunski sistem oz. Telo stalno dela proti virusom in bakterijam n tako krepi sistem”

uporabnica foruma

Več o bizarnih in ogabnih razvadah partnerjev pa si preberite pod objavo

Style. Več novic

New Report

Close