To je najbolj popularen plašč letošnje sezone

19. november 2019

To je najbolj popularen plašč letošnje sezone

19. november 2019

Vsaka sezona prinaša nove favorite. Od priljubljenih klasik so trendovskih kosov, so prve zimske kolekcije in outfiti priljubljenih modnih trendseterk napovedale še eno privlačno zimsko zgodbo.

S prihodom hladnejših dni je pravi čas, da začnemo razmišljati o zimski garderobi in vseh oblačilih ter dodatkih, ki jih želimo letos dodati v svoje omare. Eden izmed teh je nedvomno topel zimski plašč.

Ključni trendi za plašče so letos klasični preprosti kroji v nevtralnih barvah ter barvasti in vzorčasti plašči. Te največje trende je združila britanska high street znamka Warehouse v en model, ki je že našel svoje mesto v omarah številnih trendseterk.

IT karirasti plašč

Po lanskem letu, ko je bil eden izmed najbolj priljubljenih karirastih plaščev iz Primarka, je ta sezona prinesla nov it plašč s podpisom znamke Warehouse. Plašč krasi karo vzorec, hladne in nevtralne barve so zamenjale bogati in topli odtenki. Z dolžino pod koleni, mehkim materialom ter paščkom, ki poudarja pas, ta plašč nedvomno združuje vse največje trende letošnje sezone ter klasične elemente, ki jih obožujemo.

Dobra novica je, da je plašč, za katerega morate odšteti 133 evrov na voljo v spletni trgovini asos, ki dostavlja tudi v Slovenijo!

Foto: asos, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close