To je najbolj zaželena frizura v Hollywoodu glede na Instagram!

17. april 2019

To je najbolj zaželena frizura v Hollywoodu glede na Instagram!

17. april 2019

Na Insta profilih slavnih frizerjev in stilistov smo se lahko prepričali, da bo razmršena frizura, ki je nonšalantno oblikovana v figo ali čop, glavni trend letošnje pomladi.

Na družbenem omrežju Instagram med številnimi trendi radi pogledamo tudi tiste, ki se nanašajo na pričeske. Podobe na priljubljenih zvezdniških profilih nam povedo, kakšne frizure bodo zaznamovale sezono, ki je pred nami oz. se je že začela.

Bili smo presenečeni, da smernica, ki se napoveduje, uspešno spaja tako svet glamurja in rdečih preprog ter slavnostnih dogodkov, kot tudi priložnostni slog za vsak dan, ki ga vidimo v street style izvedbah. Pred nami so sproščene in neformalne firzure, ki jh boste zlahka nosile ob vsaki priložnosti.

https://www.instagram.com/p/Bv2JCawnFD1/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuRcUhBFngc/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bu0UHleHADN/?utm_source=ig_embed

Naj si gre za gala dogodke ali za službo, pisarno, druženje s prijateljicami, razmršeni lasje, ki so ležerno speti, se nahajajo na profilih vseh vodilnih hollywoodskih frizerjev. Nizko spete fige so nosile številne obiskovalke tednov mode, pa tudi ležerno speti čopi, kakršnega nosi denimo Victoria Beckham, so osvojili vse ženske. Zakaj? Ker so videti elegantno in šik, razmršeno, kanček neurejeno, a hkrati delujejo kontrastno glede na siceršnjo podobo, ki je urejena kot iz škatlice.

https://www.instagram.com/p/BpNCFMnFxkm/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuezOSBl_du/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuSHODxhILe/?utm_source=ig_embed

Za razliko od strogo počesanih las, ki smo se jih že navadili gledati v preteklosti, psoebej na formalnih dogodkih, so te frizure prava osvežitev, obenem pa so videti, kot bi jih napravili v vsega skupaj nekaj sekundah. Končni učinek je nonšalanca po pariško, v slogu največjih modnih dam.

https://www.instagram.com/p/Bvz13_6nhEt/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BvfUJCSB8Rn/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BrSz3XyBIRZ/?utm_source=ig_embed

Tako smo še sami ‘prečesali’ profile znanih frizerjev, kot je denimo Jen Atkin, ki skrbi za videz sester Kardashian-Jenner, Belle in Gigi Hadid, ter frizerke slavnih Jennifer Yapez, ki sodeluje z Emily Ratajkowsky, Jessico Albo, Hailey Bieber in še mnogimi drugimi znanimi imeni. Na Insta profilih ‘it’ frizerjev in stilistov smo se lahko torej dokončno prepričali, da bo razmršena speta frizura glavni trend letošnje pomladi.

D. S.

Foto: Instagram, Allure

Style. Več novic

New Report

Close